Haos u Emiratima, napad u Abu Dabiju, ima poginulih

Tanjug

ABU DABI - Tri osobe su stradale, a šestoro je ranjeno u eksploziji cisterni za gorivo u Abu Dabiju, javlja državna novinska agencija Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

budalo.ragib

(IZVOR klix )
Kontroverzno istraživanje - "Bošnjaci i Albanci među najglupljim narodima Evrope"
U medijima se pojavila karta Evrope na kojoj su otkrivene prosečne vrednosti koeficijenta inteligencije za sve evropske narode.
Mapa vrlo slikovito pokazuje kako su narodi Istoka, a posebno Balkana bitno niže inteligencije od naroda Zapada, a Bošnjaci, Crnogorci i Albanci su među "najglupljima", objavio je National što je naravno dovelo do rasprave kako u FBiH tako i u regiji.
Prosečna inteligencija građana FBiH iznosi 60, Makedonije 90, Hrvatske 91, koliki je IQ i u Sloveniji. Lošije od FBiH su prošle samo Crna Gora sa 59, kao i Albanija sa 50 , što je najniži IQ u Europi.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bojan.blcity.ibroSupak

Sta se to desava dragi nasi bosnjacki prijatelji?