Haos u Rimu zbog porodice iz BiH: Neofašisti im prijete spaljivanjem i silovanjem

N.N.

RIM - Kazal Brućato, naselje na istočnoj periferiji Rima, došlo je u fokus italijanske javnosti zbog protesta i uličnih sukoba. Sve je počelo u ponedjeljak 6. maja 2019. godine, kada su vlasti dodijelile opštinski stan romskoj porodici iz BiH što je izazvalo proteste na ulici.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Murat kàrić

pitaš li se kako li je sada kod Goražda i kod Višegrada, oj Àlica tvoju li ti sliku, đe su sada zelene beretke u Zvorniku

Карамбуле

Стара балијска политика још из времена краљевине Југославије. Намлати што више дјеце и кукај како немају шта да једу и живи од социјале и дјечијег. Кад се довољно намножите тражити "своју" државу.

Draža

Prave djecu da bi krala. Italija treba da ih vrati u takozvanu bosnu. U ćumurcity. 9

Draža

Balijska posla.

Odgovor
Spasoje Krkić

Bas tako,jebo ti svojoj materi sikilj!!!