Kako je Velika Britanija nadmudrila EU u nabavci vakcina?

N.N.

Britanske vlasti tajno su dozvolile korišćenje britanskog lanca snabdevanja cijepivom AstraZeneke za Australiju.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Kazu na RTRS i ATV da su tih 40 britanskih obavastajaca zaposleni u sumama i elektroprivredi Republike Srpske i da samo kradu i rovare a pomazu im i Ivanic,Drasko,Oko,Sarov a sve to finansira Soros 😀😀😀

bojan.blcity

Mozda su dr Mladen Uvanic i 40 britanskih obavestajaca "kupili" obveznice na Londonskoj berzi!!!

bojan.blcity

Kazu na RTRS i ATV da su 40 britanskih obavestajaca i dr Mladen Ivanic "krivi" sto je kamata za obveznice Republike Srpske na Londonskoj berzi bila 4,7 😀😀😀

bojan.blcity

Politika Velike Britanije je da unisti Republiku Srpsku tako sto ce da krade oblovinu 1 klase iz Suma Republike Srpske a novacem od prodaje da finansira KK Igokeu i SNSD-a 😀😀😀

Vucic

Politika Britanije, koja je napustila EU, iskoristila je mehanizam EU za plasman svojih geopolitičkih planova. NJihov osnovni plan se i vidi kroz to da su zemlje i narodi koji ne žrtvuju ništa, a dobijaju sve – Albanija i Hrvatska. A jedini koji treba da se odreknu su Srbi koji treba da se odreknu Kosova i Metohije i dijelova Srpske. Republika Srpska je učinila sve da BiH ne uđe u akcione programe NATO-a, iako je prioritet koji je utvrdio Mladen Ivanić za vrijeme svog predsjednikova bio ulazak u NATO. Zato svagdje gdje god mogu muslimančići podržavaju polusrpsku opoziciju!

Odgovor
bojan.blcity

Sta je Mustafa nespava ti se ⚰⚰⚰💊💊💊

Vucic

NABROJANI SU DJECA I PIJUNI BRITANSKIH OBAVJEŠTAJNIH ORGANIZACIJA!

Je li na pomolu politička platforma na nivou cijele BiH s ciljem rušenja SNSD-a, ?
Bosna i Hercegovina bi na narednim Općim izborima 2022. godine mogla dobiti široku političku platformu na nivou cijele države, a koju bi činile opozicone stranke iz RS-a (SDS, PDP i DNS) i popularno nazvana Trojka (Narod i pravda, SDP i Naša stranka) iz FBiH, saznaje .
Povod za razmišljanje o takvoj ideji dao je bivši član Predsjedništva BiH i počasni predsjednik PDP-a Mladen Ivanić u nedavnom intervjuu za .
On je tada izrazio nadu da će se uskoro u FBiH pojaviti stranke koje žele graditi državu na borbi protiv korupcije, jačanju institucija, eliminaciji utjecaja pojedinaca, zdravom pravosuđu i otvaranju BiH prema svijetu i privlačenje investicija.
Ova izjava je ponukala Trojku koja je opozicija na federalnom nivou, da pozitivno odgovori na Ivanićevu poruku s ciljem zajedničkog hvatanja u koštac s istinskim problemima svih građana BiH, a po strani ostave ratnohuškačku politiku i retoriku kojoj svjedočimo posljednjih dana.
Nešić: Vrijedne pažnje su izjave iz FBiH da je moguće raditi na stvarima bitnim za sve građane
Predsjednik DNS-a Nenad Nešić reagovao je na ideju o pravljenju političke platforme na nivou cijele BiH za naredne izbore, a oko koje bi se okupile opozicione stranke iz oba bh. entiteta.
Šarović: Spremni smo razgovarati s Trojkom, za BiH je važno ostaviti opterećujuće teme po strani
Predsjednik SDS-a Mirko Šarović, komentarišući ideju o velikoj političkoj platformi opozicionih snaga iz RS-a i FBiH za državni nivo, rekao je za da je njegova stranka spremna razgovarati sa svima kojima je cilj razvoj ekonomije, borba protiv korupcije i bolji život građana u svakom dijelu BiH.

Fokus SDS-a na čijem sam čelu je ekonomija, napredak, investicije i naprosto razvoj zemlje. To su najpreče stvari, a sve ostalo je gubljenje vremena. Pretpostavljamo da ima dovoljno političkih faktora u cijeloj BiH koji razmišljaju na sličan način. Mi nemamo nikakav problem da razgovaramo s bilo kim u cijeloj zemlji pa i s političkim opcijama s kojim možda nemamo programskih i ideoloških dodira i imamo političke razlike, kazao je Šarović.

Vucic

Politika Britanije, koja je napustila EU, iskoristila je mehanizam EU za plasman svojih geopolitičkih planova. NJihov osnovni plan se i vidi kroz to da su zemlje i narodi koji ne žrtvuju ništa, a dobijaju sve – Albanija i Hrvatska. A jedini koji treba da se odreknu su Srbi koji treba da se odreknu Kosova i Metohije i dijelova Srpske. Republika Srpska je učinila sve da BiH ne uđe u akcione programe NATO-a, iako je prioritet koji je utvrdio Mladen Ivanić za vrijeme svog predsjednikova bio ulazak u NATO. Zato svagdje gdje god mogu muslimančići podržavaju polusrpsku opoziciju!

Odgovor
Vucic

KAKO JE NASTAO ISLAM?

Samo vojskom Rimljani nisu mogli kontrolisati čitavu svoju imperiju, posebno Bliski i deo Srednjeg Istoka sa brojnim Arapima.

Za taj poduhvat bilo je potrebno formirati nešto jače, moćnu silu na čitavom područiju koja bi, ne samo mogla da za interese Rima kontroliše, već da kasnije i širi rimski uticaj po čitavom svetu. Podsetimo da se u Starom zavetu (Knjiga o postanku) kaže kako se Bog prikazao Avramu i obećao mu sina (koga je Avram dugo čekao i za to se bogu i molio) koji će postati "otac svih naroda". Ali, kako je njegova žena Sara bila nerotkinja, ponudila mu je služavku, mladu Hagar, da mu rodi dete. Hagar je tako rodila sina Ismaila. Ali, čim je rodila Ismaila, Hagar je počela da prezire svoju gazdaricu. Kada je Sara imala 75 (ili 90 godina), uspela je da rodi sina po imenu Isak i to je za nju bilo dete koje je Bog izabrao i obećao za "oca svih naroda". Sara je zato stalno zanovetala Avramu, i na kraju ga oterala iz kuće zajedno sa Hagar i njenim sinom Ismailom. Dok se Hagar mučila da prehrani Ismaila tumarajući pustinjom, Bog se ponovo prikazao Avramu i rekao mu da samo Ismail može biti tvorac naroda "jer je ON tvoje seme".Tako je Bog poslo sa neba i andjela koji je sišao u pustinju gde su bili Hagar i Ismail i rekao Hagar da će njen sin biti tvorac velikog naroda. Tada je Hagar ugledala bunar sa vodom koji im je spasao život. Tako, uz božiju pomoć, Ismail je preživeo. Islam još kaže da je Avram toliko bio zahvalan bogu što je dobio sina Ismaila, da je kada ga je bog jednom iskušavao u šumi bio spreman i da ga ubije i bogu prinese kao žrtvu. Hrišćanska verzija, medjutim, kaže da je Avram za žrtvu ponudio bogu Isaka, a ne Ismaila. Alberto Rivera, odbegli jezuita, kaže da je Muhamed ovo kasnije promenio i kao žrtvu napisao ime Ismaila. Da ovo učini nagovorio ga je njegov savetnik Vorakva. Danas kao rezultat ovog malog falsifikata milioni Muslimana širom sveta odaju počast Ismailu i "njegovoj žrtvi" u džamiji koju su sagradili baš na mestu gde je nekada bio jevrejski najsvetiji hram u Jerusalimu. Ovo je sada drugo po redu najsvetije mesto u islamskoj religiji.
TRAŽIO SE PROROK OD KRVI I MESA

Objediniti Arape nije bilo ni malo lako. Rascepkani na brojna plemena i na velikom prostoru, oni nikako nisu hteli da prihvate novu "hrišćansku" crkvu sa sedištem u Vatikanu. Razni katolički emisari pohodili su arapska plemena šireći svoju "jagnjeću" hrišćansku veru, ali bez su toliko mrzeli Rimljane u kojima su valjda videli razvratne i bahate okupatore koji su ih pljačkali i terorisali, da nisu želeli da sa njima dele istu veru. Tako su mnoga plemena i dalje opstajala kao paganska, medjusobno često ratujući. Bilo ih je nemoguće kontrolisti.
KAKO JE NASTALA ĆABA?Islam kaže da je Avram za svog sina Ismaila sagradio "Božiju kuću" pored bunara u pustinji koji im se naprasno ukazao i spasao im život. Bunar je poznat pod imenom Zamzam.
Originalna kuća je bila mala u odnosu da današnju koja je u obliku velike kamene kocke visoke 15 metara. Kuća je nazvana Ćaba (Kaaba) i nalazi se u se pobožni Muslimani mole 5 puta dnevno Alahu okrenuti uvek u pravcu ovog svetog mesta, upravo kako im je Muhamed propisao. Kada putuju na hodočašće oni kruže oko ove kuće sedam puta tražeći od boga milost i mesto pored njega u Raju. Ćaba danas i pre 120 godina. Pre nego što je postala islamsko sveto mesto, Rivera kaže da je u Ćabi bila obešena slike Bogorodice sa malim Isusom.U početku posetioci Ćabe su dolazili i donosili darove. To su obično bile domaće životinje ili razne rukotvorine. Čuvari kuće su ih uljudno i sa zahvalnošću sve dočekivali , darove ostavljali u kuću. Ali vremenom ljudi iz Jemena koji su kuću čuvali nisu više primali posetioce sa takvom usrdnošću, a ni za poklone čini se nije više bilo mesta. Posle nekoliko plemenskih sukoba i pobuna pokloni iz Ćabe su pobacani u bunar i sve je zatrpano peskom. Tako je bunar isčezao, a u Ćabu je postavljen novi paganski idol bog Hubal.

Vucic

Nisu oni izašli iz EU samo da ne pripadaju toj EU. Njihove obavještajne službe haraju svijetom a i na Balkanu. Prave ratove gdje god upali i iz toga izvlače dobit za sebe a na Balkanu je najlakše sukobe ili bar nestabilnosti sprovesti uz pomoć nepismenih muslimana jer oni ne nosaju gaće za svaki slučaj ako okupator još koji dođe da budu spremni.
Draško Stanivuković je britanski agent.
Bubica na reveru gradonačelnika Draška Stanivukovića u vrijeme razgovora vrha Republike Srpske sa Aleksandrom Vučićem je prioritetno bezbjednosno pitanje.
Partija demokratskog progresa je britanska stranka. NJen osnivač i počasni predsjednik, Mladen Ivanić, učenik je iz Glazgova i sve svoje saradnike je usmjerio prema Londonu – pa je u Londonu, neposredno pred prošle izbore boravio, po 15-20 dana, i sam Draško Stanivuković.
Iz te stranke je zamjenik direktora Obavještajne agencije!

Ta agencija je pokrenula operativni prodor Ušće prema Srbiji, sa 14 radikalnih operativno-tehničkih mjera: snimanje, tajno uhođenje, praćenje, tajni pretresi i slično. Operacija nikada nije obustavljena, već je samo mijenjala operativne nazive.

Sve te tehničko-operativne mjere se i dalje izvode, a čovjek koji to izvodi je kadar upravo PDP, zamjenik direktora i šef specijalnih operacija obavještajne službe Trifko Buha.

Istovremeno, ta partija kontroliše Centralnu izbornu komisiju i upravlja izbornim aktivnostima u BiH. Ona ostvaruje većinu, zajedno sa Bakirom Izetbegovićem. Dio je i Narodne banke i Visokog tužilačkog savjeta, dio je i kontrolnih mehanizama pravosuđa.
Naravno da je Stanivuković znao šta radi kada je nosio bubicu. Cilj je bio perfidan. Ideja da se pojavi na Instagramu, kako neki govore, nije ključni cilj.

Ključno je pitanje: šta tako važni ljudi, regionalni lideri – lideri BiH i Srbije, razgovaraju u neformalnom razgovoru! U tom cilju, on bi sam usmjerio razgovore na takve teme.

Puno je ovdje namjere koja označava nastavak politike snimanja i praćenja Aleksandra Vučića.

To nije pokrenuto samo iz obavještajne službe iz Sarajeva.

Ta operacija još traje, nastavljena je i u Beogradu i – sa Zapada. Veoma je važno šta predsjednik Srbije Vučić razgovara sa srpskim liderima, pa i sa gradonačelnikom glavnog grada Banjaluke. To je važna pozicija i zbog veličine i ekonomske moći Banjaluke, ali i zbog simboličkih poruka koje se šalju iz Banjaluke.
Izetbegović će ovo sigurno koristiti za čvršće vezivanje PDP i SDS za sebe.