Ko može da bude mobilisan u Rusiji

Nezavisne novine

MOSKVA - U Rusiji je juče ujutro počela delimična mobilizacija, na osnovu ukaza predsjednika Vladimira Putina.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nikodimbubalo

Da mi muslamani sprovodimo to mi bismo rekli policijska racija. Pošto se sad radi o mobilizaciji mi od mržnje prema njima i prema vama Vlasima i prema NN zahtjevamo da stvari nazovete pravim imenom tj kako mi i ostali nacisti kažemo a ne kako kaže onaj koji isto to sprovodi! Dalje, mi muslamani i nacisti smatramo ako je mobilizacija da je Rusija na izdisaju pa tako i vi Srbi jer jedva čekamo da svi vi biološki nestanete ako može da to bidne odmah!

CitalacSaZapada

Nezavisni, nezavisni....specijala operacija a mobilizacija...da...da..

Odgovor
nikodimbubalo

Mogu još tako do izbora da pričaju kako oni hoće a dalje neće moć. Platiće nam kako tako za agresiju i okupaciju zemlje Bosne i Hercegovine!