Lavrov: Odnosi NATO saveza i Rusije nisu katastrofalni, oni ne postoje

Tanjug

​TROMSO - Odnosi NATO saveza i Rusije ne mogu se nazvati katastrofalnim, jer nikakvi odnosi i ne postoje, rekao je danas šef ruske diplomatije Sergej Lavrov poslije razovora sa norveškom koleginicom Aniken Huitfeld.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

E gledaj ovog potrčkala od Putina, velikoruskog hegemoniste i simpatizera naciste Staljina (Hitlerovog pajde iz 1939) što udara velikoruskugebelsovskohegemonističku propagandu!?
Umjesto da kao stariji baćuška uzme za uho Putina i da se skupa već jednom kao svi normalni ljudi izvinu za zlo i štetu koje svijetu prouzrokova fašističkonacistički sporazum Hitler - Staljin iz 1939 kojim banda dade u startu krila nacisti Hitleru pa kasnije o jadu zabavi cijeli svijet i da se Amerikanci i Englezi ne uključiše pitanje je kako bi se sve to okončalo!?