Lavrov: Pridruživanje Finske i Švedske NATO neće napraviti veliku razliku

Agencije

MOSKVA - Pridruživanje Finske i Švedske NATO-u vjerovatno neće napraviti veliku razliku, izjavio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

laajic.supak.karina

Znamo mi to ali smo glupi i nismo mi krivi što imamo nedostatak one Božije produhovljenosti i nedostatak inteligencije.
Mi smo sebi utuvili u glave kako će Rusija a onda i Srbija postradati od natoa a nama će kao biti nakon toga dobro zato podržavamo naciste koje američki lobi gura u rat za svoje ciljeve a ne za ciljeve ni Ukrajine , ni EU ni ostatka svijeta.
To je sve isplanirano. Čačkali su Rusiju preko Ukrajine sa lakoćom jer su znali da će Rusija morati odgovoriti a to je američkom lobiju i bio cilj a mi mislimo da oni vole Ukrajince u Ukrajini i nas u BiH ahahahaha

Pristupanje Švedske i Finske u nato će biti samo ulje na vatru kako za Ukrajinu tako i za cijelu Evropu a najmanje za Rusiju ali mi šupljoglavi mislimo da će tako nastradati Velika Rusija, pa kad smo glupi šta možemo.
Ovo će dovesti i do veće vještačke nestašice hrane i lijekova za godinu eventualno dvije zbog sankcija jer mi mislimo kako je EU u pravu što ne dozvoljava uvoz hrane za svoje stanovništavo jer previše jede kao što će se odreći i gasa iz Rusije kada će sva proizvodnja stati jer LNG terminali kad se naprave nikad neće podmiriti privredu i sve ostalo kao ruski gas.
Kad dođe kriza za biološki opstanak , iliti da li ćemo biti mrtvi na silu ili ne tad nam možda dođe iz dupeta u glavu ili ćemo i tada na preseljenju vikati kriva je Rusija i preseliti se na onaj svijet! Rusiji , Kini , onima koji nisu podržali sankcije protiv Rusije ( čitaj protiv sebe ) i ostatku muslimanskog svijeta neće ništa loše a mi u Evropi ćemo ubirati plodove svoje pameti. Kako su nato zemlje jedinstvene vidjeli smo kad je bila kriza u koroni svaka zemlja je bukvalno od druge otimala maske i ostalu opremu a u eventualnom ratu protiv Rusije , sav bi se nato raspao!