MSP Češke: Priznali smo Kosovo nepovratno

Tanjug

PRAG - Ministarstvo spoljnih poslova Češke saopštilo je da je ta zemlja priznala Kosovo "u potpunosti i nepovratno" i navelo da se nikada do sada nije desilo da Češka povuče neko priznanje.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Arkade

Pa nije to dodik da glasa za nato po ubrzanom postupku,pa sad kao nece predomislio se neda putko,stvarno ste cudni svi lize te rusima guzicu a na zapadu zaradjujete i zivite koje licemjerstvo....

Cowboy

Kosovo je priznato ali u ne određenim granicama. Što znači da Kosovo može biti sve do Niša, a može biti i samo Priština ili brdo Dragodan pored Prištine. Još na Kosovu Srbija nije rekla zadnju reč.

Odgovor
Sratko

U pravi si.....sve do Niša!
A sluti i da će ta zadnja riječ biti uskoro....
Priznajemo Kosovo!

gr

amerika nazvala telefonom i rekla da se ne igraju vatrom

LažnePatriote

Cuj nepovratno. Za sve postoji prvi put. Srbija treba da drzi zamrznuti konflikt, jer ona je priznata od svih zemalja, i ne treba joj nista vise. Nadam se da Vucic nije tolika izdajica, koliki su bili prije njega, pa pristali na neki Briselski sporazum. Rezolucija 1244 i cao djaci!

trump

Samo dok se rijesi Kosovo bece jebavanja na suho samo tako. Vucko i Dodik bice manji od makova zrna. Dosao im zet koji ce ih jebati i to usred Beograda ima samo da kmecu