Mediji: Mijenjanje granica na Balkanu - realnost ili piromanija?

N.N.

Da li napori Srbije i Kosova zbilja imaju šansu na uspjeh, pitaju se mediji na njemačkom jeziku u pogledu moguće promjene granica na Balkanu. Da li je to put u rješenje ili piromanija koja će zapaliti čitav region?

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

gr

Rusi i ovdje gledaju svoj interes na racun srbije. to srbi nikako da ukapiraju. Da bi se pristalo na promjenu granica rusija-ukraina-krim i da bi to svijet cementirao mora negdje da se napravi iznimka. Srbija ce otvoriti pandorinu kutiju za druga zarista u svijetu. srbiji bi bilo najbolje njegovati dobre odnose sa zapadom po uzoru na grcku, bugarsku ili rumuniju. Bugarska je isto slavenska drzava, pravoslavna ni manje ni vise od srbije i bratski narod sa rusima. kad ce to srbi shvatiti???? Izgleda nikad.