Merkelova i Makron stavili tačku na priče o podjelama

Dejan Šajinović

BERLIN, BANJALUKA - Berlinski sastanak sa balkanskim liderima, koji su organizovali Angela Merkel, njemačka kancelarka, i Emanuel Makron, predsjednik Francuske, pokazaće se kao tačka prekretnica u odnosu EU prema našem regionu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

qwas21

gr e pa nismo svi glupi , ovo što pričaju i sam znaju da od toga nema ništa ili sanjaju da ima dok se ovčiće raduju pa eto im hrvatska koji su ostali u njoj su takođe spremni od doma bježat

gr

ovaj ne moze sebe spasiti kamoli staviti tacku na nesto. e glupu balkanci koliko ste naivni

/2019/05/02/video-diese-bilder-sind-im-tv-untersagt-der-franzoesische-praesident-emmanuelle-macron-mit-wuetenden-rufen-eierwuerfen-empfangen/