Militanti prijete napadom tokom "Pjesme Evrovizije"

Srna

GAZA - Militanti u Gazi zaprijetili su da će izvršiti raketni napad tokom takmičenja za "Pjesmu Evrovizije" ukoliko Izrael odbije da postigne sporazum sa Palestincima u vezi sa uklanjanjem blokade oko Gaze, javio je izraelski "Kanal 20".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Banjalucki Papak

Jedini apartheid rezim u svijetu, Izrael uziva podrsku US , UK, EU i ostalih zapadnih zemalja, u stvari americkih kolonija, ciji vladari imaju americku guzicu umjesto ogledala. Na svaki nacin ove svinje pokusavaju da opravdaju okupaciju i pokazu je normalnom. Ali gotovo 2 miliona ljudi zivi i najvecem zatvoru na svijetu gdje nemaju uslova za normalan zivot. Kome je do pjesme i festivala u apartheid drzavi? Covjek mora biti najgora svinja ili idiot da uziva u tome.