Moskva traži hitan sastanak Savjeta bezbjednosti zbog Sirije

N.N.

Rusija je zatražila da se održi hitan sastanak Savjeta bezbjednosti Ujedinjenih nacija zbog situacije u sirijskom Idlibu, izjavio je zamjenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

gr

Rusija nema sanse protiv amerika i nato zemalja. ako budu htjeli unistiti rusiju to ce uraditi preko menetarnog i ekonomskog sistema a zatim su socijalni nemiri neminovnost u rusiji. Kad dodje do teskih nemira onda ce SAD da zada konacni udarac ruskoj federaciji. To je plan, to rusi znaju i zato pokusavaju na svaki moguci nacin da se to sprijeci. Sanse za rusiju su minimalne

Odgovor
Van

Oni koji malo bolje poznaju situaciju mogli bi reći da ne poznaješ dovoljno dobro trenutne realne prilike i odnos snaga u svetu.