Muškarac porijeklom iz BiH ranjen u Njujorku nakon napada na policiju

N.N.

NJUJORK - Nakon napada nožem na policiju u Bruklinu (Njujork) tamnošnja policija je teško ranila 20-godišnjeg muškarca.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dobronamjeran

Koliko je vjerovati takvoj policiji, koja malo malo koristi oružje. najlakše je dati bilo kakvu izjavu o napadu. Momak porijeklom iz BiH, nema dosije ali možda pripada Islamskoj Državi? Baš ludno. Više sam sklon vjerovati da se našao u nezgodno vrijeme na nezgodnom mjestu. Ima tamo dosta naših gradjana, koji su čini mi se manje upućeni od samih nas. amo je Rat samo što nije objavljen. Pretpostavljam da je gušenje policajca djelo Duboke Države da bi isprovocirala Rat i srušila je ratnika Duboke Države na Ulicama koji upravo prave excese, pucaju iz oružja i izazivaju veće nerede.