NATO avion pokušao da priđe letjelici Šojgua, otjerao ga "SU-27"

Srna

MOSKVA - Ruski avioni "SU-27" otjerali su avion NATO-a "F-18" koji je pokušao da se približi avionu ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua iznad međunarodnih voda u Baltičkom moru, javio je novinar agencije TASS koji se nalazio u avionu Šojgua.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Nesvrstani

Mirza ti si magarac. Jebali te ameri i zapad. Ližete im dupe a oni muslimane poubijaše na cijeloj planeti. Jadni ste i slijepi. To što oni i židovi rade Palestincima je žalosno i grehota do Boga ali nije to problem. Problem su Rusi i Srbi koji vole Ruse. Mozak je divna stvar ako se koristi. Šteta.