NATO pruža mir, a mir nema cijenu

Edin Barimac

​Politika otvorenih vrata NATO-a na zapadnom Balkanu u kontekstu naše zemlje je i te kako živa i ima perspektivu, kaže Josip Brkić, predsjedavajući Komisije za saradnju sa NATO-om BiH za "Oslobođenje".

Vrati na vijest

Komentari 9

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

peacemend40

vladimirafinancijskiinvestitor @ yahoo . com
Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno vrijeme za dobivanje kredita, uzmite kredit sada uz kamatnu stopu od 3%. Otplata počinje tri mjeseca nakon što ste sigurno primili zajam, ovom velikom prilikom želim zahvaliti đakonu Franku Vladimiru. Dobila sam od nje zajam prošli mjesec da platim račune za 2022. godinu, kao majka, savjetovat ću svima koji trebaju kredit da se obrate đakonici Franki Vladimiri za dobro djelo koje je učinila u mom životu. Ovo su njezini kontakt podaci putem WhatsAppa: (+ 13475741807) vladimirafinancijskiinvestitor @ yahoo . com

Radis12

Wehrmacht je garant mira u Evropi...
Adolf Hitler 1937

uqdqfykdypnhimthxo

Gori u paklu sotono.

gr

Priza mir? Jes ti normalan il bas mislis da smo mi glupi????

Spartak

Jebem vam mater americku, agresorsko-teroristicku genocidnu tvorevinu!! Sto objavljujete teroriste??

Radis12

Wehrmacht pruža mir ,a mir nema cijenu .
Adolf Hitler 1937.

ljubomir83

Ako je cijena za mir ropstvo bilo kog naroda onda itekako ima cijenu!

Jastreb

ZAKON O ODBRANI BOSNE I HERCEGOVINE, Član 84. (Aktivnosti za prijem u NATO):

Parlamentarna skupština, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, Predsjedništvo, te svi subjekti odbrane, u okviru vlastite ustavne i zakonske nadležnosti, provest će potrebne aktivnosti za prijem Bosne i Hercegovine u članstvo NATO-a.

Odgovor
Radis12

Izmijenjeno je ono sto je potpisano 95 u Daytonu ,a da neće to govno od dokumenta 🤣😝

Mile

Bas smo nedavno vidjeli "umirenje" u Avganistanu.