Objavljeni transkripti iz aviona otetog 11. septembra

Tanjug

VAŠINGTON - Danas se obilježava 18 godina od otmice američkih aviona i terorističkih napada 11. septembra 2001. u kojima je poginulo 2.983 ljudi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Miki.cc28

Ogroman broj ljudi ne vjeruje zvanični izveštaj američke vlade. Čak je u jednom trenutku ruska obavještajna služba zaprijetila da će iznijeti činjenice koje upućuju na sasvim drugačiji rasplet ovoga događaja, skidajući krivicu sa arapskih "terorista".

Odgovor
trump

Sve se moze poglrdati? Koliko je Jevreja radilo u tim objektima a koliko ih je poginulo. U dva objekta je radilo oko 100.000 radnika plus oni poslovno sto navrate u toku dana oko 50.000 a nije ih poginulo ni daj ko je prije samonekoliko mjeseci kupio ta dva objegta? Pogledaj u Pentagonu gdje je udario "avion da na svega desetak metara drveno kolo sto se namotaje zica ili plasticna cijev ostalo citavo a zna se da gorivo za avion topi metal. Ma imas jos mnogo toga mogao bi pisati 10 sati da bi sve objesnio. Kako Bush kada su mu javili sta se dogadja onako hladnokrvno djeluje a tako moze samo osoba koja je upoznata da se to desava tog dana