Prijetnje Srpkinji iz Čikaga: Objasnila da Nole i Tesla nisu ratne vođe

N.N.

ČIKAGO - Srednjoškolka Katarina Ristić iz Čikaga i njen otac neprekidno dobijaju prijetnje smrću od islamskih organizacija i pojedinaca nakon što su mediji objavili da je ona promijenila školski program lažne istorije o ratu u BiH, prenosi "Sputnjik".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BosnaUglaviFosna

Neko je nekada nagovorio bolesnog Muhameda pedofila da će Zemlja i sav svemir biti muslimanski i muslimani se ponašaju u skladu sa đavoljom religijom za koju i katolici kažu da je đavolska od kojih sam prvi put to i čuo.
OVO SLJEDEĆE HODŽE I OSTALI MUSLIMANI KRIJU KAO ZMIJA NOGE :
Prikrivanje ili takijah
Jedna od značajnijih osobina islama, bez koje islamsko praktično ponašanje nije razumljivo nemuslimanima, koji sa njima dolaze u dodir, naziva se: takijah. Suština takijaha sastoji se u pravu da se prikriva tj. da se ne govori istina. To znači kad musliman proceni da bi mu govorenje istine moglo doneti štetu, onda on može da čini dela koja su inače islamski nedopuštena, da govori neistinu, a da se poziva na veru itd. A sve to zbog toga što bog zna da on to čini zato što nije u snazi da se otvoreno predstavi, i zato što time čuva sebe i omogućava da kad sutra bude bio u mogućnosti može za islam da učini mnogo više.

Najkraće rečeno, musliman može da vara nemuslimane. Može, recimo, da kaže da više nije musliman, da se krsti u crkvi, da postane član ateističke političke partije, da slaže ženu nemuslimansku da je voli, samo da bi je privoleo na bračni odnos i sve što islamu donosi koristi. Kada je islam bio jak i fizički superioran, potreba za takijahom nije bila velika. Ona se primenjivala u ratu radi pobede nad neprijateljem. Postoji jedan Muhamedov hadis koji kaže Rat je varka. Ali, kad je islam počeo da slabi, a potrebe za kontaktima sa nemuslimanima postajale su sve jače i potreba za takijahom je stalno rasla. Ona je najslabija u zemljama gde su muslimani većina, a najveća je u zemljama gde su manjina.
U tim zemljama veoma je teško utvrditi šta je takijah, a šta istina, kada se analiziraju reči i dela muslimana koji u tim zemljama žive. Kuran koji inače od vernika traži da govore istinu i istinu sa neistinom ne mešajte i istinu svejedno ne tajite /K. 2. 42) , ipak kaže: Alah nikoga ne opterećuje preko mogućnosti njegovih (K. 2. 286 ), zato kad čovek ne bi mogao da podnese rizik istine onda može da slaže. A to je opravdano sledećim kuranskim ajetom: Onoga koji zaniječe Alaha, nakon što je u njega verovao - osim ako bude na to primoran a srce mu ostane čvrsto u veri - čeka Alahova kazna… (K. 16. 106 ) . kao što vidimo važno je da srce ostane čisto, a Alah koji sve vidi i zna to jasno i lako utvrđuje onda on neće kazniti čak ni onoga ko pljune na Kuran, ako to sada mora da bi se spasio...............................................