Protest u Škotskoj zbog dolaska Trampa

Srna

EDINBURG - Oko 10.000 ljudi marširalo je danas ulicama Edinburga u znak protesta zbog dolaska američkog predsjednika Donalda Trampa.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mil-cer

Nemoj da pišete laži..niti je bilo oko 200 protestna u londonu niti oko 100 u škotski kao neko ko ne aktivno bavi politikom na zapadu to dobro znam...sto ne pišete o protestima # free tommy robinson...

mil-cer

Opet ista prica samo serete ono što vam Soros naredi...ti bijedni protesti pedera lezbejki i bolesnika ..da vi dozvoljava te ja bi vama postavila ovdje prave slike i pravu reportažu sa tih protesta protiv Trumpa...