Sirijska vojska odbila napad dronova

N.N.

DAMASK - Sirijski sistem protivvazdušne odbrane odbio je napad dronova terorista u području aerodroma u Hami, javila je agencija SANA.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Gdje su SAD da pomognu povratak izbjeglog stanovnistva? One su stvorile ID, organizovali napad na legalnu drzavnu vlast, pomazu teroristima koji rade za njihove interese i bombardovali su Siriju nicim opravdano. Medjunarodno pravo, ako postoji, onda mora da osudi SAD za naknadu nanesene stete Siriji i sirijskom narodu kome su porusili domove i natjerali u izbjeglistvo.
Ukoliko SAD nebudu kaznjene, to mora da bude jasan dokaz svim narodima ove planete, da nepostoji medjunarodno pravo i ono se nepostuje. Medjunarodno Pravo vrijedi samo za male i opljackane drzave ovog svijeta, to jeste za zrtve od agresije SAD i NATO clanica.
Dakle, jasna je poruka iz vasijone, koja salje svoje poruke, vatrom, vodom, vjetrom i zemljotrsom da se primice sudnji dan i za unistenje gresnika. Postenom narodu moze da se laze, ali Tvorac svega vidljivog i nevidljivog nemoze se prevariti i sa sigurnoscu dokazace da je samo on vlasnik i vladar ovoga svijeta.

BosnaUglaviFosna

Eto ni sam alah nije htio da pomogne svoje džihadlije ahahaha