Šta je Asanž uzvikivao dok su ga hapsili?

N.N.

LONDON - Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž uhapšen je danas u Londonu na zahtjev Sjedinjenih Američkih Država, potvrdio je "Scotland Yard".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Карамбуле

Је ли ти добро бл папак? Шта ти се десило па тако пишеш? Да се ниси вратио у ПравоСлавну Вјеру?

Banjalucki Papak

Nekad su Englezi sa sebe pricali da su velika nacija. Danas mogu samo da priznaju da su obicne americke sluge. Tesko onome ko je slugan. Taj pljulje po samom sebi, vrijedja sebe i nikad nece biti covjek. Tu ne pomazu ni novci ni zlato. Kad covjek postane neciji slugan, prestao je biti covjek i pretvorio se u stvar bez osjecaja i volje. Nisu uzalud na hiljade beskucnika u Engleskoj i na hiljade se hrane na ulicnim kuhinjama kojih ima u svakom vecem gradu. Amerikanac naredio da se Asange posalje u US, i slugani su spremni, stoje u redu i mole gospodara da ih poslije nagradi. Ako nista drugo barem da baci koju kost.