Talibani traže da se obrate na Generalnoj skupstini UN

Tanjug

KABUL - Talibani su zatražili da se obrate svjetskim liderima pred Ujedinjenim nacijama, a za tu priliku odredili su njihovog portparola u Dohi Suhaila Šahina, koji bi bio avganistanski ambasador u Ujedinjenim nacijama, prenosi Rojters.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

rst1

Durmozejnil, kada su to bili takvi tigrovi trebali ste ih poslati da vam brane zasticene zone... ti tvoji tigrovi su bili hrabri samo kada se sretnu sa zarobljenicima koje su klali,ubijali i cinili razna zvjerstva...

durmozejnil

Ma stanite jesu li ovo oni isti momci što devedesetih prošlog vijeka dođoše u pomoć antifašističkoj Armiji RBiH (nakon što je izdata od nemoralne međunarodne zajednice na čelu sa SADom) protiv velikosrbijanskog fašističkonacističkoterorističkog agresora i zbog kojih su domaći izdajnici i genocidaši RJadovan Karadžić i SRatko Mladić cvrčali i plakali 1995 na Zavidovičkom/Vozučkom ratištu!?
Ovo neki opasni momci!?