Ukrajinski ministar: Dosadašnji podaci ne ukazuju na invaziju

Tanjug

KIJEV - Vlasti u Ukrajini pokušale su danas da uvjere naciju da invazija iz susjedne Rusije nije neizbježan scenario, iako su priznale da je ta prijetnja realna i primile pošiljke američke vojne opreme u cilju jačanja svoje odbrane, javlja AP.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

Engleskoj koja je izvan EU i Americi ne odgovara ekonomski savez koji je kopneno i enerhetski povezan između Rusije, Kine i Evropske unije, a koji je sve izvesniji i vidljiviji u budućnosti. Amerika i Engleska zbog toga bi izgubili vođstvo u svijetu. Zato pokušavaju da naprave problem između EU i Rusije, a stalno potkopavaju i Kinu. Ali geografski položaj je povoljniji za Rusiju, EU i Kinu nego za Ameriku i Englesku...