U Teheranu zatvorene sve osnovne škole

​TEHERAN - Zbog visokog stepena zagađenja vazduha u Teheranu iranska vlada je odlučila da zatvori sve osnovne škole u prestonici, gradu od 10 miliona stanovnika.

Pred kamerama utrčao na binu i izbo glumce

Tokom pozorišne predstave u Rijadu povrijeđene su četiri osobe kada je anonimni muškarac izašao na binu i nožem napao glumce.

Srbin ukrao skupocjenu jaknu u Vićenci pa napao obezbjeđenje

Aleksandar D. (33), srpski državljanin, uhapšen je 2. novembra nakon što je ukrao "armani" jaknu od 150 evra u prodavnici u Vićenci, prenijeli su lokalni mediji.

Novo poglavlje za FT: Prva žena urednik poslije 130 godina

LONDON - Rula Kalaf će od januara biti prvi ženski urednik Financial Timesa (FT) od osnivanja tog lista 1888. godine.

Granatiran Izrael nakon ubistva palestinskog komandanta

Sistem protivvazdušne odbrane (PVO) Izraela "Gvozdena kupola" presreo je desetine raketa koje su lansirane sa teritorije Gaze, javlja Rojters.

Uhapšeno šest osoba u Španiji, proizvodili lažne evre

HAG - Španska nacionalna policija uhapsila je šest osoba zbog proizvodnje lažnih novčanica i njihovo puštanje u promet u barovima i prodavnicama u Španiji i Portugalu ...

Merkel očekuje da britanski parlament odobri sporazum

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da od britanskog parlamenta očekuje da odobri sporazum britanskog premijera Borisa Džonsona o izlasku te zemlje iz ...

Morales otputovao u Meksiko, azil dobio zbog "humanitarnih razloga"

BUENOS AJRES - Bivši bolivijski predsjednik Evo Morales otputovao je u Meksiko avionom meksičke vlade koja mu je odobrila azil.