Aplicirajte online za Addiko Blic gotovinski kredit

Iskoristite vrijeme provedeno na internetu - aplicirajte online za Addiko Blic gotovinski kredit, uz iznos prve rate na poklon i kredit bez troškova obrade!

Foto: Addiko Bank Aplicirajte online za Addiko Blic gotovinski kredit

U Addiko banci vrijeme je valuta koja najviše vrijedi, s toga naše ponude proizvoda i usluga kreiramo cijeneći vrijeme svojih klijenata, kao i onih koji će to tek postati.

„Online aplikacija za Addiko Blic gotovinski kredit, uz svega par klikova i našu asistenciju, omogućava klijentima da, bez dolaska u Banku, apliciraju za kredit do 50.000 KM i rok otplate do 10 godina. Pored pogodnosti odobrenja kredita bez troškova obrade, svi oni koji u periodu od 22. do 26.2.2021. godine apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit putem web stranice addiko-rs.ba/asistirana-prodaja/ i kredit im bude odobren, dobiće i dodatni benefit – iznos prve rate na poklon“, izjavila je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima za Retail u Addiko Bank Banja Luka.

Addiko Bank Banja Luka u svojoj ponudi digitalnih usluga za stanovništvo, pored online aplikacije za kredit, nudi i mogućnost online apliciranja za Addiko pakete tekućih računa, Addiko mobilno (Addiko Mobile) i internet bankarstvo (Addiko EBank), kao i Addiko Chat Banking na Viberu. Naknade za plaćanje digitalnim uslugama duplo su povoljnije od naknada za plaćanja na šalteru Banke.

Više o proizvodima i uslugama Addiko Bank Banja Luka pogledajte na našoj web stranici: addiko-rs.ba