DM-ov 14. rođendan: Nagradna igra, posebna ponuda i pokloni

Jeste li spremni za veliko rođendansko slavlje dm-a? Vodeća kompanija u kategoriji drogerija na našem tržištu, dm drogerie markt d.o.o., 29. juna slavi 14. rođendan, a za još jednu godinu uspješnog poslovanja želi zahvaliti upravo vama, svojim vjernim kupcima.

Foto: N.N. DM-ov 14. rođendan: Nagradna igra, posebna ponuda i pokloni

Tim povodom u narednih 12 dana, tačnije u periodu od 24. juna do 7. jula dm organizuje rođendansku nagradnu igru u kojoj je moguće je osvojiti jednu od ukupno 42 vrijedne nagrade. U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju.

Nagradni fond definisan je simbolično u znaku broja 14, te će 14 najsretnijih osvojiti jednu od 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 300 KM. Kao drugu nagradu dm je pripremio 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 200 KM, dok je treća nagrada 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Osim nagradne igre, u narednih 14 dana dm je pripremio veliki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a rođendan obilježava i posebnom ponudom u kojoj kupci za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobijaju gratis.

U okviru rođendanskog slavlja, u periodu od 24. juna do 7. jula dm je pripremio još jedno iznenađenje za svoje kupce te će svima za kupovinu make up proizvoda u vrijednosti od 25 KM i više, poklanjati roller za masažu lica od žada, jedan od najtraženijih proizvoda za masažu i njegu lica.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

Dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za četrnaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa 719 zaposlenika i 75 prodavnica u 44 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2018/19. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 188,2 miliona KM. Asortiman dm obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.