Fis uručio ključeve automobila dobitniku nagradne igre

Najsretniji dobitnik je Luka Zirdum iz Travnika. Još pomalo u nevjerici, Luka kaže da je fantastičan osjećaj dobiti najvredniju nagradu kojoj se svi nadaju ali samo jedan dobije.

Foto: Fis Vitez Fis uručio ključeve automobila dobitniku nagradne igre

''Zahvaljujem se FIS-u na ovoj velikoj i vrijednoj nagradi za mene i moju obitelj. Da sam očekivao –ne,ali mislim da svako igra da nešto dobije, da ću biti baš dobitnik  glavne nagrade to nisam očekivao.''

Nagradna igra „S FIS-om u sretniju i bolju 2021.“ je trajala od 15.decembra do 31.marta na području Federacije BIH i od 1.do 30.marta na području RS. Učesnici nagradne igre su bili svi kupci koji su u bilo kojem FIS centru ostvarili kupovinu u vrijednosti od 50 KM i više, uredno popunili kupon i ubacili u  označenu kutiju. Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, javno izvlačenje nagrada održano je u prodajnom centru FIS u Vitezu u petak, 9.aprila.

Foto: Fis Vitez / Fis uručio ključeve automobila dobitniku nagradne igre
Foto: Fis / Fis uručio ključeve automobila dobitniku nagradne igre

Bogat nagradni fond je sadržavao ukupno 34 nagrade, i to robno novčane bonove u apoenima od 200 KM, 500 KM i 3.000 KM, televizore i mobitele brenda Samsung, električne romobile, laptope, te najvrjedniju nagradu automobil Toyotu Yaris-hibrid.

"Uprkos ovom veoma teškom vremenu iznimno smo ponosni što početak godine možemo obilježiti u duhu nagrađivanja naših vjernih kupaca. Naš nagradni fond sastojao se od 34 vrijedna poklona, a glavna nagrada je bila automobil Toyota Yaris. U ime poduzeća FIS, i u svoje ime, čestitam svim dobitnicima, a posebno Luki i njegovoj obitelji. Luki želim sigurnu vožnju i puno prijeđenih kilometara“ – izjavio je Igor Radoš, direktor prodaje FIS-a.

Foto: Fis Vitez / Fis uručio ključeve automobila dobitniku nagradne igre
Foto: Fis / Fis uručio ključeve automobila dobitniku nagradne igre

Imena najsretnijih kupaca objavljena su na zvaničnoj web stranici kompanije. Iz FIS-a poručuju da će i dalje nagrađivati lojalnost svojih kupaca i da nagradnih igara neće nedostajati niti u nekom narednom periodu.