Iz KORT marketa poručuju "OstaniKodKuće"

#BudimoOdgovorni i #OstanimoKodKuće,

Foto: N.N. Iz KORT marketa poručuju "OstaniKodKuće"

Poručuju ovo iz KORT marketa, odakle nam stižu lijepe vijesti da su se KORT marketi pridružili akciji i vrše dostavu svih kućnih potrepština, za sve kupce (nezavisno od broja godina), na kućnu adresu. Usluga dostave je potpuno besplatna, a iz KORT marketa su poručili da zajedno moramo ostati, prije svega solidarni i odgovorni.

KORT marketi su organizovali besplatnu dostavu potrepština na teritoriji grada Banja Luka i Laktaši, sa najavom širenja ove akcije i na druge gradove gdje posluju, a tako će ostati do završetka aktuelnog stanja izazvanog virusom Korona.

"Odlučili smo se na ovaj korak, prije svega iz solidarnosti prema našim starijim kupcima, a onda i svim drugim koji bez prijeke potrebe ne žele da napuštaju svoje domove. Vršimo sve mjere preventive kako bismo zaštitili svoje kupce, ali i naše vrijedne radnike i kaserke koje, i pored nezavidne situacije u kojoj smo se svi zajedno našli, i dalje vrijedno i požrtvovano rade da bi naši kupci imali na policama sve što su navikli da pronađu u našim marketima. Da bi ove mjere bile što učinkovitije, jedan od načina jeste i ovaj, a to je dostava na kućnu adresu, gdje se automatski smanjuje broj kupaca u marketima. A odlučili smo da dostavu vršimo potpuno besplatno, za sve starosne kategorije, na teritoriji gradova Banja Luka i Laktaši. Kupci će potrepštine dobiti po redovnim maloprodajnim cijenama, uredno upakovane, sa originalnim fiskalnim računom", poručili su iz marketing službe KORT marketa.  

Narudžbe se vrše svaki dan od 08:00 do 16:00h, na brojeve telefona 065/431-300 ili 065/431-919.

Iz KORT marketa još jednom poručuju #OstaniKodKuće