Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Mercatora

SARAJEVO - Završetkom petog vala Mercatorove kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti koja promoviše vrijednosti domaće proizvodnje, završena je i velika nagradna igra „Moje brendove biraj, u vožnji na Vespi uživaj.

Foto: N.N. Izvučeni dobitnici velike nagradne igre Mercatora

U Nagradnoj igri koja je počela 4. juna,  učestvovali su svi kupci koji su na računu od minimalno 30 konvertibilnih maraka imali i neki od brendova kao što su Sara voda, Perfetta pašteta, Klas brašno Zlatni puder, omekšivač Violeta i Sarajevsko Premium pivo. Danas je u Sarajevu i Banjaluci, javno i nadgledano od strane tročlane komisije, izvučeno 10 sretnih dobitnika najomiljenijeg skutera na svijetu, Vespa Primavera i zaštitne kacige za vozača.

Izuzetno smo zadovoljni odzivom naših kupaca na akciju promocije bosanskohercegovačkih proizvoda i na veoma uspješan završetak petog vala kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti.

Upravo je izvlačenje sretnih dobitnika  vrhunac ovog projekta, jer sa ovim prelijepim i praktičnim skuterima nagrađujemo deset naših najsretnijih kupaca.

“U ime kompanije Mercator BH, čestitam sretnim dobitnicima i zahvaljujem svim učesnicima nagradne igre, kao i našim dobavljačima na još jednoj veoma uspješnoj promociji bh. brendova i naših vrijednosti”, izjavila je Martina Jakešević iz odjela Marketing i PR Mercatora BH.

Imena najsretnijih kupaca će nakon provjere podataka biti objavljena u roku od osam dana na zvaničnoj web stranici Mercator BH. Ukupan nagradni fond je iznosio 58.000 KM.