Mercator BH: Mnogo zajedničkog imamo, jer se dobro poznajemo

SARAJEVO - Mercator BH već godinama razvija dobre odnose sa kupcima sa ciljem povećanja kvaliteta usluga i svakodnevno ulažu veliki trud i znanje da prepoznaju sve želje i potrebe kupaca. Njeguju odnose sa lokalnim zajednicama i daju sjajnu i konkretnu podršku razvoju lokalnih i regionalnih proizvođača. Svjesni su da je dobar odnos sa kupcima ali i dobavljačima, jedini ispravan put za dugoročan uspjeh u poslovanju.

Foto: N.N. Mercator BH: Mnogo zajedničkog imamo, jer se dobro poznajemo

"Zajedničko znanje smo prvi put na našem tržištu ujedinili sa domaćim proizvođačima kroz kampanju 'Moji brendovi, naše vrijednosti' i dodatno promovisali značaj domaće proizvodnje i razvoj bosanskohercegovačke privrede. Na taj način smo svim  našim kupcima omogućili da na jednom mjestu pronađu sve omiljene domaće proizvode, one sa kojima smo odrastali i sazrijevali, gradili svoj identitet, uspomene i veze sa prošlošću i sa ljudima. Znamo da su upravo te emocije osnovna razlika lokalnih brendova u odnosu na globalne", naveli su iz kompanije.

Kako kažu, posebnu pažnju posvećuju odabranoj kvaliteti i širokoj ponudi proizvoda. Na njihovim odjelima delikatesa, mesa i mesnih prerađevina su za kupce pažljivo odabrali najkvalitetnije i najsvježije proizvode po povoljnijim cijenama. Svakodnevno razvijaju i unapređuju trgovačku marku Mercator, koju čine proizvodi renomiranih bosanskohercegovačkih ali i regionalnih proizvođača, sa strogo kontrolisanim kvalitetom i porijeklom robe.

Osim vrhunskog kvaliteta i pažljivo odabranih proizvoda, u Mercator prodavnicama osjetite sasvim poseban ugođaj kupovine kroz brojne promocije i  pogodnosti za kupce, kao i mogućnost uštede vašeg novca korištenjem PIKA kartica lojalnosti.

"Stručnost, profesionalnost, nesebičnost i ljubaznost naših zaposlenika, ali i poslovnih partnera, smo pokazali i u vrijeme pandemije virusa Covid-19, kada smo uspjeli obezbjediti pune police, nesmetano funkcionisanje i opskrbu svih naših trgovina i rad u neobičnim okolnostima, pritom zadovoljavajući najveće standarde zaštite  i brige o zdravlju kupaca i zaposlenika", kažu u Mercatoru BH.

Imaju mnogo toga zajedničkog sa svojim kupcima, dobro se poznaju i prepoznaju želje i potrebe svojih kupaca, te uz njihovu pomoć širimo ponudu usluga i kreiraju nove proizvode.

"Svi zajedno činimo jednu veliku porodicu koja kroz međusobno razumijevanje i približavanje, unapređuje kvalitetu ponude na svim našim prodajnim mjestima i štiti interese svih korisnika naših usluga. Jer mi u Mercatoru naše kupce doživljavamo kao  partnere i saveznike, a upravo zadovoljni kupci su najbolji ambasadori naših proizvoda i našeg brenda. I zato smo uvijek tu za vas", poručuju kupcima iz Mercatora.