Mercator prilagodio radno vrijeme i uveo dodatne popuste za penzionere

BANJALUKA – Na osnovu odluke Vlade RS-a, kojom se utorkom i petkom od 7 do 10 ujutro dozvoljava kretanje svim starijim od 65 godina, sve prodavnice Mercatora u Republici Srpskoj kao i Mercator centar Borik, su prilagodili svoje radno vrijeme, upravo ovoj najugruženijoj kategoriji stanovništva.

Foto: N.N. Mercator prilagodio radno vrijeme i uveo dodatne popuste za penzionere

U namjeri da izađemo u susret našim penzionerima i omogućimo im adekvatnu kupovinu za vrijeme njihovih dozvola za kretanje, u svim našim prodavnicama u Republici Srpskoj smo uveli svakog utorka i petka radno vrijeme od 7 sati. Osim pomjerenog radnog vremena, u Mercator centru Borik svakog utorka svim kupcima odobravamo 10% popusta na ukupnu kupovinu , četvrtkom je i dalje 10% popusta za penzionere, ali od sada i petkom u periodu od 7-10 sati, uvodimo 10% popusta samo za penzionere, upravo u vrijeme kada im je dozvoljen izlazak.

Jako smo svjesni da su upravo naši roditelji, naši stari, naši penzioneri, najranjivija kategorija stanovništva i novim  radnim vremenom i dodatnim povlasticama za penzionere, želimo pomoći da se ne izlažu bespotrebnom riziku i da budemo uz njih u ovim teškim vremenima za sve nas. Sve naše prodavnice su uredno snabdjevene sa svim neohodnim artiklima i apelujemo na sve naše kupce, da nema nikakve potrebe za prekomjernom i stihijskom kupovinom.

Hvala vam za vaše povjerenje, koje uzvraćamo brigom za vas. Ostajemo zajedno i djelujemo odgovorno u prevazilaženju svih izazova koji su pred nama.

UVIJEK TU ZA VAS.

Vaš Mercator