Pravila nagradne igre: "Đurić i Ariel vas nagrađuju"

U skladu sa Zakonom o igrama na sreću (Službeni glasnik RS, broj 22/19) Organizator nagradne igre „ĐURIĆ I ARIEL VAS NAGRAĐUJU“ je ĐURIĆ MBB d.o.o. Doboj, Velika Bukovica, (u daljem tekstu: Organizator), adresa: Velika Bukovica bb, Doboj, Aerodromsko naselje, ID br. 4400106960006.

Foto: Ustupljena fotografija Pravila nagradne igre: "Đurić i Ariel vas nagrađuju"

Nagradna igra se priređuje u svrhu promocije brendova ARIEL i nagrađivanja krajnjih potrošača. Provodi se u periodu od od 11. 7. 2022. do 15. 8. 2022. godine, a odvija se na području Republike Srpske.

Pravo na učestvovanje u nagradnoj igri imaju svi državljani BiH sa stalnim prebivalištem u Republici Srpskoj, a koji prihvataju Pravila ove nagradne igre. U istoj ne mogu učestvovati zaposleni Organizatora i članovi njihovih užih porodica.

U nagradnoj igri mogu učestvovati sva fizička lica koja za vrijeme trajanja nagradne igre ostvare kupovinu bilo kog deterdženta za pranje rublja ARIEL. Nakog toga će na kasi dobiti fiskalni račun, te će na poleđini istog ispisati ime, prezime i kontakt telefon. Račun će ubaciti u kutiju za to predviđenu.

Važeći fiskalni račun s kojim se može učestvovati je samo onaj koji je izdat u periodu trajanja nagradne igre i koji je izdat za kupovine ostvarene u Đurić supermarketima.

Svaki učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta sa različitim brojevima računa.

Nagradni fond:

  • 3 x BEKO mašina za rublje WUE 6411 XWW
  • 17 x Poklon paketi ARIEL

Pravila nagradne igre će, takođe, biti objavljena na Facebook stranici https://www.facebook.com/djuricmbb/.

Organizator je odgovoran za sve poreze, naknade ili dažbine u vezi sa organizacijom nagradne igre, osim poreza na dobitke od nagradnih igara koje u skladu sa važećim Zakonom o igrama na sreću Republike Srpske snosi dobitnik nagrade.

  Dobitnici nagrada pružiće sve informacije i dokumente potrebne da bi se mogla primijeniti Pravila i ostali odgovarajući zakoni.

Ako je dobitnik nagrade maloljetna osoba ili osoba ograničenih sposobnosti, podobna je da primi nagradu samo uz odobrenje roditelja ili zakonskog staratelja. U tom slučaju roditelj ili zakonski staratelj mora predočiti ličnu kartu uz rodni list ili rješenje o imenovanju za staratelja, te potpisati izjavu o prihvatanju nagrade u ime i za račun maloljetnog lica / lica s ograničenom poslovnom sposobnošću.

Dobitnik nagrade je dužan dati sve potrebne informacije, kontakt osobi Organizatora nagradne igre.

U slučaju spora, nadležan je Osnovni sud u Doboju.