Show "Zvezde Granda" se vraća na Novu BH uz mnogo noviteta

Nove epizode najvećeg muzičkog takmičenja u regionu na radost brojnih gledatelja uskoro se ponovo vraćaju na male ekrane. Kada počinje snimanje novih emisija "Zvezde Granda" te kako će se takmičenje odvijati u nastavku sezone, za Novu BH otkrio je direktor Grand produkcije Saša Popović.

Foto: N.N. Show "Zvezde Granda" se vraća na Novu BH uz mnogo noviteta

"Došlo je vreme za ponovno snimanje. 'Specijal' ćete moći gledati već ove nedelje na Novoj BH, a 25. maja počinjemo snimanje novih emisija 'Zvezde Granda'. Takođe i Žika Jakšić nastavlja snimanje showa 'Nikad nije kasno', tako da nastavak sezone startamo u punom pogonu. Narednih pet emisija koje će se emitovati do kraja juna snimaćemo samo s kandidatima iz Srbije. Na jesen pridružiće nam se kandidati iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske. S njima ćemo takođe snimati emisije trećeg kruga iz prostog razloga što ne želimo da dovodimo kandidate iz zemalja ex Jugoslavije, jer ne znamo kakve mere će propisati i Srbija, a i države iz kojih kandidati dolaze. Ovo je trenutno najsigurnija opcija, a svi kandidati imaće podjednak broj emisija za predstavljanje", rekao je Popović.

Saša naglašava da je pandemija korona virusa i vanredna situacija u cijelom svijetu utjecala i na samu završnicu popularnog takmičenja. U skladu s tim najavio je i novi koncept emisije te kada će biti održano finale.

"Ove godine neće biti finala, nego svi kandidati koji su ostali u takmičenju nastavljaju i sledeće godine. Raditemo sa mnogo manjim brojem kandidata, tako da će zaista kandidati u novoj sezoni imati priliku da se predstave mnogo kvalitetnije i da pokažu šta znaju, a u nastavku ćemo promeniti i koncept emisije. Takođe, želim da najavim da ćemo pokrenuti web site za online audicije, a kandidate koji prođu spojićemo s takmičarima iz ove sezone. Svakako, svi novi takmičari će prethodno morati proći tri kruga takmičenja, a to ćemo sve na jesen brzopotezno uraditi."

Novu epizodu 3. kruga takmičenja emisije "Zvezde Granda", a koja je ranije snimljena, gledatelji u Bosni i Hercegovini u programu Nove BH mogu gledati u subotu, 23. maja, u 20.15 sati, a već naredne subote, od 30. maja, prikazivat će se i nove emisije koje će biti u potpuno novom ruhu.