Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!

Novembar mjesec i već popularna velika sniženja povodom Crnog petka (Black Friday) su postala jedan od najvećih i najvažnijih perioda u godini za obavljanje velikih kupovina kućanskih aparata na našem tržištu.

Foto: Gorenje BiH Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!

Svima nam je poznata „kupovna groznica“ koja vlada tog posljednjeg petka u novembru, kada su cijene većine proizvoda na tržištu nevjerovatno snižene, a ponuda i izbor za kupovinu bude toliko velika da jednostavno niste u mogućnosti da se odlučite šta biste to prvo kupili po tim jedinstvenim cjenama na tržištu u samo jednom danu.

Iz tog razloga, Gorenje je odlučilo svoje cijene povodom Black Friday sniženja sniziti tokom cijelog mjeseca novembra u svojoj specijalnoj prodajnoj akciji nazvanoj „Gorenje Black November“.

Upravo ova akcija je sjajna prilika za sve potencijalne kupce da po nevjerovatno sniženim cijenama i odlično selektiranoj ponudi Gorenje aparata na akcijskom sniženju obnovite svoje kuhinje i domaćinstvo obogatite korisnim Gorenje kućnim pomoćnicima.

Prvo što želimo istaći je da smo ponudu odabranih Gorenje aparata na ovom akcijskom sniženju pažljivo birali, tako da svojim kupcima omogućimo kupovinu najprodavanijih i najčešće biranih

Gorenje proizvoda koji su na našem tržištu od potrošača prepoznati kao najbolji po svom omjeru cijene i kvalitete, energetskoj učinkovitosti, jednostavnom korištenju i dizajnu.

Produženjem akcijskog Black Friday sniženja koje neće važiti samo tokom jednog petka u novembru, nego u vidu Black November akcije, omogućili smo vam da bolje sagledate sve šta nudimo i da se bolje organizujete za svoju pametnu kupovinu.

Iz naše sjajne novembarske ponude koja obuhvata sve potrebe jednog domaćinstva izdvajamo: Gorenje aparate za kuhanje, aparate za pranje i sušenje rublja, aparate za čuvanje namirnica - frižidere i zamrzivače, male kućne aparate i usisivače.

Kada govorimo o aparatima za kuhanje, iz ponude se najviše istiće kombinovani ugradbeni set za kuhanje Black Steam: Pećnica + indukcijska ploča za kuhanje po jedinstveno sniženoj cijeni 879,00 KM (Gorenje Black November promo cijena).

Foto: Gorenje BiH / Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!
Foto: Gorenje BiH / Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!

Sigurno se pitate zašto je pametno kupiti indukcijsku ploču za kuhanje?

Indukcijska ploča za kuhanje za razliku od klasičnih ploča, zagrijava samo dno posude, koju ploča prepoznaje na svojoj površini. Indukcijska ploča za kuhanje tako daje toplinu samo odgovarajućem dijelu posude na površini.

Time se postižu uštede energije i ostvaruje bolji učinak kuhanja. Sada uz savršenu pećnicu koja dolazi sa karakteristikom i programom ExtraSteam stvara savršenu količinu pare koje osigurava da će vaš hljeb lijepo narasti i imati hrskavu koricu.

Sve što trebate učiniti je sipati malo vode u plitku tepsiju, odabrati ExtraSteam program, a vaša pećnica će uraditi sve ostalo.

Nakon što smo završili sa kuhanjem, prelazimo na naše vjerne čuvare hrane i namirnica – frižidere i zamrzivače.

Ovdje se svakako pored ostale odlične ponude i velikog izbora istiće pouzdani Side by Side frižider sa NoFrost Plus funkcijom NRS9181MX po sjajnoj akcijskoj cijeni 1.349 KM. 

NoFrost Plus kao jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu sprječava nakupljanje leda i mraza. Zahvaljujući njemu, nećete morati odleđivati zamrzivač i njegov prostor za pohranjivanje će biti efikasnije iskorišten.

Paketi ili komadi zamrznute hrane se neće lijepiti jedna za drugu, što će pomoći da vaš zamrzivač bude uredan i čist i da već veliki kapacitet 516 litara učini još bolje iskorištenim.

Efikasno dizajnirana unutrašnjost ovog frižidera donosi dovoljno prostora za velike količine hrane, što će vas poštediti čestih odlazaka u nabavku.

Hrana se može jednostavno organizovati na staklenim policama, u velikim ladicama, ili na policama u vratima, tako da ćete uvijek moći jasno da vidite šta je sve dostupno i time ćete manje bacati hranu, koja postaje sve skuplja, a samim time napraviti uštede u svom novčaniku.

Foto: Gorenje BiH / Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!
Foto: Gorenje BiH / Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!

Sada kada smo spremili namirnice i hranu na sigurno čuvanje, vrijeme je da se isto tako pobrinemo i za rublje.

Dolazi nam zimski period sa hladnijim vremenom u kojem će se svakako praktičnim pokazati aparati koji omogućavaju pranje i sušenje rublja, pogotovo u urbanim sredinama gdje su zagađenja zraka uvijek neprijatelji sušenja rublja vani ili na radijatorima.

Iz sjajne ponude Black November izdvajamo kombinovanu mašinu za pranje i sušenje rublja WD9514S po nevjerovatnoj akcijskoj cijeni 799 KM, koja sa svojim snažnim i efikasnim Inverter PowerDrive motorom donosi 10 godina garancije na ovaj pouzdan motor i time dokazuje svoju pouzdanost i dugovjećnost sa kojom će vas ovaj aparat služiti u periodu nakon kupovine.

Snažni motor će izaći na kraj sa vlikim količinama rublja od 9 kg za pranje i 6 kg za sušenje.

Osim toga ovaj model dolazi sa korisnim funkcijama kao što su SteamRefresh,  jedinstvenim programom koji koristi parni generator kako bi proizveo velike količine pare, koja osvježava rublje i olakšava peglanje, te uvijek praktičnom i korisnom funkcijom StopAddGo koja omogućava da ni jedan komad rublja ne bude zaboravljen.

Sa karakteristikom StopAddGo možete jednostavno pauzirati ciklus pranja tokom početne faze pranja i dodati ili izvaditi rublje. Naravno kombinacija dva aparata u jednom (pranje i sušenje) uštedit će dodatno prostor u kupaonicama ili biti odličan izbor za sve one koji nemaju dovoljno prostora za odvojene uređaje.

Foto: Gorenje BiH / Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!
Foto: Gorenje BiH / Sjajna prilika za odličnu kupovinu Gorenje kućnih aparata!

Znamo da nisu baš svi ljudi ljubitelji čišćenja i usisavanja, ali Gorenje bežični usisivač SVC216FMLBK po promotivnoj cijeni od 179 KM, će sigurno promijeniti vaš stav o ovom inače zamornom kućnom zadatku.

Dizajniran za brže obavljanje posla sa potpunom slobodom koju omogućava nepostojanje kabla. Možete dosegnuti visoke, niske prostore i sve moguće ćoškove bez da vas u tome sprječava kabl. Njegova ciklonska snaga će se pobrinuti za sve.

Kada se posuda napuni jednostavno ispraznite posudu za prašinu, a indikator statusa baterije će omogućiti da bez brige uvijek imate jasan prikaz statusa na dršci. Na taj način gubitak snage vas neće nikada spriječiti i zaustaviti usred čišćenja.

Kada se napuni u potpunosti, dobit ćete do 45 minuta rada zahvaljujući snažnoj 21.6 V Li-Ion bateriji, bez gubitaka u usisnoj snazi. Kada završite sa usisavanjem, jednostavno odložite usisivač na zidnu montiranu bazu koja ima funckiju punjača.

Tako ćete uvijek znati gdje vam se vaš pomoćnik nalazi i gdje vas čeka spreman kada ga zatrebate, a baterija će uvijek biti spremna za narednih 45 minuta posla.

Svakako poslije dobro obavljene kupovine ili uspješno završenog kućnog posla, predlažemo da sebe nagradite nekim zdravim i osvježavajućim voćnim miksom ili smutijem pripremljenim u našem blendru B800XE, kojeg sada možete kupiti po nevjerovatnoj cijeni od samo 80 KM.

Tako spremljen napitak će vam vratiti vašu energiju koja će vas ispuniti i omogućiti vam da energično i spremno uživate u ostatku slobodnog vremena kojeg će vam omogućiti veoma korisni Gorenje kućni aparati.

Za manju brigu i vašu potpunu sigurnost u vašu kupovinu pobrinut će se i duga garancija Gorenje proizvoda: 10 godina garancije na Inverter PowerDrive motor za odabrane aparate uz prijavu registracije produžene garancije na WEB stranici ba.gorenje.com, 5 godina garancije na sve velike Gorenje kućne aparate i 2 godine garancije na Gorenje male kućne aparate.

Sjajnu Gorenje Black November akcijsku ponudu potražite do kraja novembra na najbližem prodajnom mjestu Gorenje aparata, WEB trgovinama, Gorenje studijima i u Gorenje WEB prodavnici ba.gorenje.com. Više o ovoj akcijskoj ponudi jednostavno potražite na specijalno kreiranoj stranici sa Gorenje Black November ponudom.