Uživajte uz novi Somersby sa okusom jagode i limete, a sa 0% alkohola

Ljeto je, temperature na termometru idu sve više. Misli nam lutaju ka obali. Sunce, more, plaža. Samo jedan gutalj omiljenog cidera i tamo smo, rastrećeni svih briga i problema. Somersby, za duge ljetne dane, uživanje na suncu i druženje.

Foto: Ustupljena fotografija Uživajte uz novi Somersby sa okusom jagode i limete, a sa 0% alkohola

Taj osjećaj sada možemo imati bilo gdje, na plaži, na poslu, u kući. Novi Somersby jagoda i limeta sa 0 odsto alkohola idealan je za sve prilike. Okus zrelih jagoda i opojno kisele limete, je apsolutno autentičan i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Njegova nevjerovatna punoća osvaja na prvu i to bez alkohola. Zato je baš ovaj cider pravi odabir ovog ljeta za sve one koji žele da u dobroj zabavi uživaju i bez alkohola. 

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Sjajan saveznik opuštanja, osvježenja i zabave učiniće da predstojeći topli dani, gdje god da se nalazite, budu nezaboravni. Novi Somersby svojom ružičastom bojom uljepšaće druženje sa kolegama, prijateljima i porodicom u svim prilikama. Idealan je za pauze u toku radnog vremena, after work opuštanje, rođendane, roštilj, zabavu uz bazen.

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija

Osvježavajući i pjenušav posebno će doći do izražaja uz punu čašu leda. Zato ne čekajmo godišnji odmor, neka najbolje ljeto počne sada! Čaša, led i novi Somersby jagoda & limeta! Uživajte!

Ustupljena fotografija
Ustupljena fotografija