Španović: Nije moglo drugačije nego zlato

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je večeras da nijednog trenutka nije sumnjala da će na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojiti treće uzastopno zlato.

Španović i Jovančević doputovali u Beograd

Atletičari Srbije Ivana Španović i Strahinja Jovančević doputovali su u Beograd noćas oko ponoći, poslije učešća na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.

Tuka: Zadovoljan sam nastupom na EP

Bh. atletičar Amel Tuka istakao je da je zadovoljan nastupom na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu gdje je bio šesti u trci na 800 metara.

Čubrilović čestitao zlato Španovićevoj

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas srpskoj atletičarki Ivani Španović i Atletskom savezu Srbije osvajanje ...

Dodik i Cvijanovićeva čestitali Ivani Španović

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputili su čestitku srpskoj atletičarki Ivani Španović povodom osvajanja ...

Španović: Uspjela sam da budem najbolja kada je bilo najpotrebnije

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović poručila je da je presrećna što je treći put zaredom osvojila titulu prvaka Evrope u dvorani.

Amela Terzić deveta u finalu EP

Reprezentativka Srbije u atletici Amela Terzić zauzela je na deveto mjesto u finalnoj trci na 1.500 metara na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Tuka šesti u Glazgovu

Bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka osvojio je šesto mjesto u trci na 800 metara na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.