Azar mijenja Ronalda na naslovnici FIFA-e 20

Službeno je potvrđeno da će se na naslovnici FIFA-e 20, koja izlazi 27. septembra, naći najskuplje pojačanje Kraljevskog kluba ovog ljeta, Eden Azar.

The International 2019 turnir s nagradnim fondom većim od 30 miliona $

​Svi učesnici ovogodišnjeg Internationala, bez obzira na kojem mjestu završili, kući neće ići praznih džepova jer je na raspolaganju više od 30 miliona dolara koliko će ...

Uz novu igricu ovog ljeta svi postaju Hari Poter

Od ekipe koja je zaludjela svijet igrom "Pokemon GO" sada stiže nova igra sličnog sadržaja, ali u Hari Poter univerzumu.

Stiže gejmplej za Marvel’s Avengers

Nakon par godina čekanja, Square Enix je na ovogodišnjem E3 sajmu konačno predstavio Marvel’s Avengers projekat i to kroz zanimljivi trejler koji govori o A-Danu i ...

Najbolja prošlogodišnja igra za PS 4 dobija nastavak?

Prošle godine je nova igra serijala God of War osvojila nagradu za najbolju igru godine u izuzetno jakoj konkurenciji, i to potpuno zasluženo.

Ovo je Call of Duty za 2019.

Tihi reset jednog od najdugovječnijih serijala igara iz prvog lica glavna je Activisionova tematika što se ovogodišnje iteracije Call of Dutyja tiče.

Najavljen je Minecraft Earth, kockice su svuda oko nas

Mobilna igra nalik Pokemon Go

Slovenci napravili senzacionalnu multiplayer igru

Na Steamu se nedavno pojavila igra zvana Mordhau koja između ostaloga donosi srednjovjekovni battle royale. Popularnost igre iznenadila je i njezine tvorce.