Srbin odbio da igra protiv samoproglašenog Kosova

Srpski takmičar u e-fudbalu Marko Roksić nije hteo da igra protiv takmičara iz samoproglašenog Kosova i tako je izgubio šansu za bolji rezultat na Evropskom prvenstvu.

"Bethesda" u tajnosti objavila novu "Elder Scrolls" igricu (VIDEO)

Kompanija "Bethesda je odlučila da u tajnosti objavila novu "Elder Scrolls" igricu za telefon.

CS:GO otišao u penziju, stigao CS2 (VIDEO)

​Na veliko (ne)iznenađenje fanova, najnovija igra u Counter-Strike serijalu je najavljena 22. marta. CS2 je sada zvanično izašao kao direktan nastavak i nadogradnja na CS:GO ...

Igrica "Banishers: Ghosts of New Eden" odgođena za iduću godinu

Horor-akciona RPG igrica "Banishers: Ghosts of New Eden" je najnoviji naslov u nizu koji ipak nećemo zaigrati ove godine.

Ograničene količine "The Dark Pictures: Man of Medan" na poklon ...

Kompanija "Bandai Namco" ima prilično lijepu promociju. Ovaj izdavač besplatno nudi survival avanturu, prvu igru "The Dark antologije – Man of Medan". Međutim, požurite jer ...

Zombiji prvi put stižu u "Modern Warfare" (VIDEO)

Kreatori igrice "Call of Duty" pronašli su način kako povezati priču "Modern Warfare" igara sa zombijima. Ne pitajte zašto - morali su!

Poznata lista igara koje od sutra donosi "Xbox Game Pass Core"

Od četvrtka (14. septembar) će Xbox Live Gold službeno postati "Xbox Game Pass Core", a pretplatnici će osim pristupa mrežnom multiplejeru dobiti početni katalog od 36 igara.

Pucačina "XDefiant" će malo kasniti s izlaskom

Izvršni producent Ubisoftove besplatne pucačine "XDefiant" najavio je malo odgađanje lansiranja igre zbog komplikacija u komunikaciji sa PlayStation i Xbox platformama.

Lara Croft stigla u "Call of Duty" (VIDEO)

Lara Croft od sada je operativka u "Call of Duty" i to se ne sviđa ni fanovima "Tomb Raidera" ni pristalicama "Call of Dutyja".

Predstavljen Žan-Klod Van Dam u Mortal Kombatu 1 (VIDEO)

Kreator Mortal Kombata gostovao je u popularnoj emisiji Hot Ones gdje je objasnio kako je došlo do angažmana Žan-Klod Van Dama za Mortal Kombat 1.

Preminuo čovjek koji je dao glas Kreš Bandikutu

Brendan O'Brajan, koji je dao nekoliko originalnih glasova u igrama Kreš Bandikut, preminuo je u 60. godini.

Dupreeh i Magisk napuštaju Astralis, dolaze K0nfig i BlameF

Astralis je jutros potvrdio da će ekipu napustiti legende Piter ”Dupreeh” Rasmusen, Emil ”Magisk” Reif, kao i trener Dani ”Zonic” Sorensen, a da će na njihovo mjesto ...

PGL Major: Vitality, Virtus Pro i NIP osigurali plasman u četvrtfinale

Juče se odigrao posljednji dan druge faze CS:GO Majora, nakon koje smo se oprostili još od tri ekipe, dok su Vitality, Virtus Pro i Ninjas in Pyjamas uspjeli da zauzmu ...

Facebook je prvi put popularniji nego YouTube u jednom gejming segmentu

Facebook usmjerava svoje napore ka tome da vrati mlađu publiku, a najnoviji podaci StreamLabsa kompaniji daju dodatni razlog za optimizam, bar kada je u pitanju jedan ključni ...

Fortnite samo ove godine uzeo 5,1 milijardu dolara od igrača

Najpopularnija onlajn igra na svijetu je ove godine zaradila 5,1 milijardu dolara od oko 300 miliona korisnika koji u prosjeku potroše oko 17 dolara u igri.