Najavljena ’Borderlands 3’ video-igra

Gejmerska kompanija ’Gearbox Software’ zvanično je potvrdila datum izlaska njihove najnovije video-igre – ’Borderlands 3’. Pored toga, otkrili su i mnogo zanimljivih ...

Počinju kvalifikacije za Nacionalne Esports Lige u LoL-u

Završena je još jedna uzbudljiva sezona Esports Balkan Lige, a na red su došle i kvalifikacije za novonastale nacionalne LoL lige.

14-godišnjak zaradio 200.000 dolara igrajući Fortnite

​Grifin Spikoski je 14-godišnjak kojemu je popularna igrica Fortnite donijela čak 200 hiljada dolara, piše Fox News.

’Random5’ pregazio ’Crvenu zvezdu’ u finalu Esports Balkan Lige

Bugarska ekipa ’Random5’ je novi šampion Esports Balkan Lige, pošto su u finalu pregazili favorizovanu ekipu ’Crvene zvezde’ ubjedljivim rezultatom - 3:0!

"Random5" iznenadio "ASUS", plasirao se u finale Esports Balkan Lige

Ekipa ’Random5’ je drugi finalista Esports Balkan Lige, pošto su u polufinalu savladali favorizovani ’ASUS’, u maratonskom meču koji je završen rezultatom 3:2. Oni će ...

Crvena zvezda je prvi finalista Esports Balkan Lige

Ekipa ’Crvene zvezde je prvi finalista Esports Balkan Lige, pošto su u polufinalu savladali ekipu ’WiLD’ ubjedljivim rezultatom – 3:0!

Google predstavio gejming platformu budućnosti

Google je na Game Developer konferenciji u San Francisku predstavio novu gejmersku platformu. Riječ je o platformi pod nazivom Stadia i potpuno je drugačija od svih dosadašnjih.

Koje video igrice idu u Kuću slavnih 2019. godine?

Kuća slavnih za video igre dobila je više hiljada kandidata u toku 2019. godine, a zvaničnici organizacije su danas saopštili da je odabrano konačnih 12 finalista.