Boban: Opet bih udario policajca, živjeli smo u paklu

N.N.

Zvonimir Boban, bivši kapiten hrvatske fudbalske reprezentacije koji je posljednje dvije godine savjetnik u FIFA, dao je intervju za brazilski Globo u kojem se prisjetio događaja s Maksimira 1990. godine.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Politički Komesar

Zvonimir Boban pati od nekog uzasnog kompleksa stare Juge. Ovo vec prevazilazi granice opasnog medicinskog slucaja. A bio je veliki talenat! Steta. Govoriti da je zivot u SFRJ bio pakao je notorna laz, i uvreda za sve dobre ljude koji su zivot dali i izgradili tu zemlju. A da ne govorim da je Hrvatska najvise dobila sa SFRJ. Pogledajte sta je bila po kraju WWII, a sta 30tak godina posle toga.

Nezavisnasrpska

Eto sada zivis u Raju kada ti je pola usrane hrvatske emigriralo u Minhen da bi čistili wc i vozili pakete za 1000€ a stan kosta 900€.
Cak i turci u njemackoj hrvate nazivaju balkanskim ciganima..
Eto vam EU u koju ste jedva docekali da uđete
Cigani balkanski