Fudbal

Ćiri ide na terenu i van njega

Ćiri ide na terenu i van njega
Foto: N.N. | Ćiri ide na terenu i van njega

Fudbaler rimskog Lacija Ćiro Imobile igra najbolju sezonu u svojoj karijeri. Napadač "nebeskoplavih" je trenutno na koti od 24 pogotka u Seriji A, a gledajući sva takmičenja italijanski reprezentativac je postigao 34 gola.

Proteklog vikenda protiv Kaljarija u posljednjim sekundama postigao jedan od najljepših golava sezone, kada je sa petnaestak metara petom pogodio mrežu protivnika za 2:2, a ovo remek-djelo vjerovatno će biti kandidat za najbolji gol sezone.

Osim na terenu, prvi topnik italijanskog prvenstva mnogo pažnje privlači i van njega. Razlog je njegova zanosna supruga Džesika Melena. Atraktivni par je jedan od najzastupljenijih u italijanskim medijima s obzirom na to da atraktivna manekenka sve značajnije događaje iz njihovog privatnog života objavljuje na Instagramu. Na ovoj društvenoj mreži je veoma popularana s obzirom na to da je prati više od pola miliona sljedbenika. Posebno je bila aktivna početkom godine, kada je zaljubljeni par odmarao na Maldivima.

 

 

Ed e’ sempre come la prima volta io e te

A post shared by jessica Melena (@jessicamelena) on

Ćiro i Džesika su se vjenčali 2014. godine, a njihova ljubav i danas je kao i prvog dana. Ponosni su roditelji dvije prelijepe djevojčice Mišel i Đorđije. Ćiro je, osim Lacija, branio boje još mnogih klubova, od kojih se izdvajaju Juventus, Torino, Borusija Dortmund i Sevilja.

 

 

•PostCard•

A post shared by jessica Melena (@jessicamelena) on

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije