Fudbal

Crvena Zvezda objavila cijene karata za Ligu Evrope

Crvena Zvezda objavila cijene karata za Ligu Evrope
Foto: Ilustracija | Crvena Zvezda objavila cijene karata za Ligu Evrope

Crvena zvezda je na svom zvaničnom sajtu objavila cijene karata za grupnu fazu Lige Evrope u kojoj crveno-bijeli igraju protiv Brage, Ludogoreca i Mitjilanda.

Onlajn prodaja za vlasnike sezonskih karata kreće u petak, 3. septembra i traje do utorka 7. septembra, gdje oni imaju prava da otkupe svoje mesto sa 30 odsto nižom cijenom paketa.

Prodaja na blagajnama za vlasnike sezonskih karata je 6. i 7. septembra i oni takođe mogu da otkupe svoje mesto sa 30 odsto nižom cijenom paketa.

U slučaju dolaska na blagajnu, sezonci moraju imati sezonsku kartu kao dokaz.

"Danas je posljednji dan za kupovinu sezonskih karata koje imaju zagarantovano mjesto i otkup paketa za grupnu fazu po 30 odsto nižoj cijeni", saopšteno je iz Zvezde.

Dodaje se da je prodaja onlajn i na blagajnama samo za članove kluba zakazana za 8, 9. i 10. septembar koji imaju prava da kupe dva paketa po punoj cijeni.

"Sezonci koji su automatski i članovi kluba mogu da kupe još dva paketa po punoj cijeni. Članovi treba samo da se loguju brojem članske karte, ukoliko planiraju onlajn kupovinu. U slučaju dolaska na blagajnu, članovi kluba moraju priložiti člansku kartu kao dokaz", navodi se u saopštenju.

Od 11. septembra kreće slobodna prodaja preostalih paketa onlajn i na blagajnama. 

Cijena karte za sjever/jug je 58 KM, za istok je 116 KM dok je za zapad 133 KM. 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije