Fudbal

Dvije decenije PFS Doboj

DOBOJ - Područni fudbalski savez /PFS/ Doboj proglasio je i uručio priznanja najboljim sportskim radnicima i klubovima za 2014, ujedno proslavivši jubilej - 20 godina postojanja.

Najperspektivniji igrač u 2014. je dvanaestogodišnji Makarije Kostadinović, igrač OFK "Polet 1926" iz Broda, standardni reprezentativac Republike Srpske u pionirskoj selekciji.

Najbolji igrač senior je Miloš Ilić iz Fudbalskog kluba "Mladost" Donja Slatina.

Najbolji sudija je Marko Maksimović iz Modriče, koji je, prema procjeni predsjednika PFS-a Doboj Branka Stevanovića, poštenim suđenjem i primjernim ponašanjem stigao na "A" listu Druge lige Republike Srpske grupa "Zapad".

Za najuspješnijeg trenera izabran je Ljubiša Tripunović, koji vodi FK "Ozren" iz Petrova, koji je u kratkom periodu sa začelja zauzeo četvrto mjesto Druge lige Republike Srpske grupa "Zapad".

Predsjednik FK "Trebava" iz Osječana Branko Stevanović izabran je za najuspješnijeg sportskog radnika.

Titulu najboljeg fudbalskog kluba PFS-a Doboj pripala je ženskoj ekipi "Modriča", koja se plasirala u Premijer ligu BiH, zahvaljujuće dobrim rezultatima.

Za nabolju fer-plej ekipu izabran je FK "Zvijezda" iz Kruškovog Polja, a najuspješniji klub iz mladih kategorija je FK "Sloga" Doboj.

Tokom ceremonijalnog dijela obilježavanja jubileja 20 godina postojanja Područnog fudbalskog saveza Doboj, zaslužnim pojedincima uručene su zahvalnice, a kolektivima srebrne i zlatne plakete za nesebičan rad i razvoj Saveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije