Fudbal

FK Borac: Novi ugovori čekaju Melega, Begića, Cucina

FK Borac: Novi ugovori čekaju Melega, Begića, Cucina
Foto: FK Borac/Nikola Kulaga | FK Borac: Novi ugovori čekaju Melega, Begića, Cucina

Fudbalerima Borca Dejanu Melegu, Amaru Begiću i Luki Cucinu na kraju aktuelne sezone ističu ugovori sa Banjalučanima i čelnici kluba su počeli pregovore sa igračima kako bi ih zadržali na Gradskom stadionu.

Kako "Nezavisne" saznaju njih trojica su veoma blizu ostanka u Banjaluci i naredne sezone i situacija će biti jasnija naredne sedmice.

Meleg je u Borac došao u oktobru 2020. nakon što je nekoliko mjeseci bio bez kluba nakon rastanka sa Crvenom zvezdom. Ove sezone je za Borac u svim takmičenjima odigrao 37 utakmica i postigao šest pogodaka i tome dodao jednu asistenciju.

Begić je u Borac došao prošlog ljeta iz ekipe Mladosti Doboj Kakanj i ove sezone je jedan od ponajboljih igrača "crveno-plavih". 21-godišnji vezista je odigrao 36 utakmica u svim takmičenjima ove sezone i na kontu ima jedan pogodak i dvije asistencije.

FOTO: FK Borac/Nikola Kulaga

Ništa manje bitan šraf ove ekipe nije ni Cucin koji je u januaru ove godine stigao iz Vojvodine i na pet utakmica drugog dijela sezone jer 23-godišnji defanzivac pokazao da na njega može ozbiljno da se računa.

FOTO: FK Borac/Nikola Kulaga

Kako nam je rečeno u Borcu već aktivno razmišljaju i o ljetnim pojačanjima, ali će mnogo toga biti jasnije kada se završe razgovori sa aktuelnim igračkim kadrom, te kada bude jasna situacija oko šefa stručnog štaba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije