Finale SP u Rusiji preko tv prenosa gledalo 1,12 milijardi ljudi

Agencije

Finale fudbalskog svjetskog prvenstva u Rusiji između Francuske i Hrvatske preko TV prenosa direktno je posmatralo 1,12 milijardi gledalaca, što je za oko pet posto manje u odnosu na prošlo SP prije četiri godine u Brazilu, dok je cijeli Mundijal pratilo je 3,576 milijardi ljudi, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija FIFA.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

zahraoffice3

"Broj gledalaca koji su posmatrali SP najmanje jednu minuti preko TV-a u svojim domovima iznosi 3,262 milijarde, oko 309,7 miliona ljudi prenose nije gledalo u svojim domovima, već na na različitim platformama u javnim prostorima", saopštila je FIFA.
/football/