Fudbal

Gatuzo napušta Napoli

Gatuzo napušta Napoli
Foto: Tanjug/AP | Gatuzo napušta Napoli

Prema pisanju medija na Apeninina, čelnici Fiorentine kontaktirali su trenera Napolija Đenara Gatuza u pokušaju da ga ubijedi da preuzme "ljubičaste" na kraju sezone.

Kako je prenio SportItalija, predsjednik Fjorentine Roko Komiso želi da angažuje Gatuza i pokušaće da ga ubijedi da preuzme ekipu ovog ljeta.

Razgovori su u početnoj fazi. Gatuzo, navodno, traži garancije od kluba uoči nove sezone. Fiorentina mora da potvrdi saradnju sa igračima kojima narednog juna ističe ugovor, među kojima je i srpski reprezentativac Nikola Milenković. Kako se navodi, Gatuzo želi i da u ekipi ostane Dušan Vlahović, koji je poslije dobrih igara u poslijednje vrijeme iskočio u prvi plan i za njega je zainteresovan Milan. Ugovor srpskog napadača ističe u junu 2023. godine.

Neizvjesno je da li će Gatuzo ostati u Napoliju pošto su pregovori o novom ugovoru zaustavljeni. Italijanski mediji prenijeli su da je Fiorentina zainteresovana i za trenera Sasuola Roberta De Zerbija, ali je on glavni kandidat za novog trenera Šahtjora iz Donjecka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije