Fudbal

Kamp slavnog Real Madrida u Banjaluci

Kamp slavnog Real Madrida u Banjaluci
Kamp slavnog Real Madrida u Banjaluci

Gigant evropskog i svjetskog fudbala španski Real Madrid u Banjaluci od 1. do 5. septembra organizuje kamp.

Trener slavnog kluba će raditi sa dječacima i djevojčicama uzrasta od 6 do17 godina, a treninzi će biti održani na Gradskom stadionu, stadionu FK Naprijed i terenima OFK Spartak.

Od 10 do 20 najuspješnijih će dobiti pozivnicu za zvanični odlazak, posjetu stadionu  i treninge u trening kampu Real Madrida u trajanju od deset dana. Kamp je ograničenog tipa, minimalan broj polaznika je 150 a maksimalan 170.

Tri trenera proslavljenog kluba će pet dana voditi treninge po uzrasnim grupama.

Svaka grupa će imati jedan trening dnevno u trajanju od oko 1 čas i 45 minuta po grupi.

"Cilj kampa je da djeca osjete način i pristup radu, metodologiju i duh Real Madrida kao i odnos trenera prema grupama i djeci. Svi polaznici dobijaju dres, šorc, štucne i diploma za učestvovanje. Svi zainteresovani su dobro došli da isprate ovaj događaj, vide, nauče ili medijski poprate rad trenera Real Madrida", poručili isu iz OFK Spartak organizatora kampa i dodali:

"Naš klub postoji 30 mjeseci i velika nam  je čast i priznanje što smo dobili ponudu fondacije kraljevskog kluba da budemo organizatori Real Madrid kampa u Banjaluci što nam potvrđuje činjenicu da smo na pravom putu sa projektima,  načinom i našim dugoročnim planom i programom rada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije