Fudbal

Ludogorec desetkovan stiže na Marakanu

Ludogorec desetkovan stiže na Marakanu
Foto: FK Crvena zvezda | Ludogorec desetkovan stiže na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak bi mogli možda i da obezbijede proleće u Ligi Evrope ako pobijede Ludogorec na Marakani, a Braga uzme mjeru Midtjilandu.

Iako se meč zbog suspenzije igra pred djecom do 14 godina, srpskom šampionu će posao biti dodatno olakšan jer gosti dolaze desetkovani u Beograd.

Ludogorec je u nedjelju igrao derbi sa ekipom CSKA iz Sofije u kome je poražen sa 2:0, ali je tokom meča ostao bez nekoliko standardnih igrača.

"Iako smo rano ostali sa 10 igrača, nismo očekivali da će stvoriti toliko šansi pred našim golom. Bio sam iznenađen. Despodov vuče povredu iz reprezentacije, ali ne možemo da tražimo izgovore. Tražićemo razloge za ovaj poraz. Kod Tekpeteja se sumnja na ozbiljnu povredu, nadam se da će se Sisinjo brzo oporaviti, jer imamo mečeve na tri dana. Povrede su dio igre, ne možemo da brinemo da će nas skrenuti sa pravog puta", izjavio je trener Ludogreca Stanislav Genčev.

I upravo je Tekpetej bio najopasniji igrač bugarskog šampiona u prvom meču koji su crveno-beli rješili u svoju korist u Razgradu. Njegov izostanak definitivno je lijepa vijest za Dejana Stankovića, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije