Fudbal

Mesi i Levandovski razgovorom zaintrigirali navijače (VIDEO)

Mesi i Levandovski razgovorom zaintrigirali navijače (VIDEO)
Foto: Tanjug / AP | Mesi i Levandovski razgovorom zaintrigirali navijače (VIDEO)

Na kraju meča između Argentine i Poljske došlo je do razgovora između Lionela Mesija i Roberta Levandovskog. Svi žele znati o čemu su pričali. a navijači Barselone i dalje maštaju da bi mogli da ih vide zajedno, iako je to malo vjerovatno.

Mesi i Levandovski sastali su se sinoć u odlučujućem duelu za plasman u osminu finala, a uz dosta sreće, tamo su otišle i Argentina i Poljska.

Argentinci potpuno zasluženo drugom uzastopnom pobjedom bez primljenog gola, a Poljaci uz mnogo sreće jer da su primili još jedan gol, Meksikanci bi otišli dalje.

Međutim, razgovor po završetku meča između dva velikana fudbalaj e zaintrigirao sve. 

Mesi, naravno, nije želio da otkrije o čemu su razgovarali, jer je želio da to ostane među njima.

"Naučili su me da sve što se desi na terenu ostane na terenu, isto važi i za svlačionicu. Nikada neću javno otkriti šta smo nas dvojica privatno razgovarali", rekao je Mesi poslije meča. 

Mesiju ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na ljeto, ali nije isključeno da ga produži na još jednu sezonu. Za sada, Barsa nije povukla konkretne poteze o njegovom povratku, ali, zna se da je Mesi sve stopirao do završetka Mundijala. 

Argentina u osmini finala igra protiv Australije u subotu u 20 časova, a Poljaci dan kasnije protiv Francuza od 16 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije