Fudbal

Mihajlović dobio spor protiv Lisabona vrijedan milione

Mihajlović dobio spor protiv Lisabona vrijedan milione
Foto: Tanjug/AP | Mihajlović dobio spor protiv Lisabona, dobija milione

Trener Bolonje je zbog borbe s leukemijom trenutno u strogom karantinu i samoizolacije usljed epidemije korona virusa u Italiji, ali su mu stigle i dobre vijesti. Mihajlović je postao bogatiji za 3 miliona evra, pošto je dobio spor sa Sportingom iz Lisabona pred Sudom za sportsku arbitražu u Švajcarskoj.

Time je stavljena tačka na dvogodišnji spor između portugalskog velikana i srpskog trenera. Sporting je angažovao Sinišu u ljeto 2018. godine, ali je zatim nastupio težak period za taj klub.

Mihajlović je bio angažovan od strane predsjednika Bruna de Karvalja, ali nakon odluke devetorice fudbalera da napuste klub zbog napada navijača, predsjednik je smijenjen, a potom je njegov nasljednik Žoze Souza Sintra saopštio da se "Mihajlovićev probni period u klubu završava".

Srbin nije mogao da se dogovori sa novim čelnicima kluba oko sporazumnog raskida, pa je svoja prava potražio na Sudu za sportsku arbitražu koji je presudio u njegovu korist.

Kako je UEFA nedavno klubovima produžila rok za izmirenje obaveza koje spadaju u domen finansijskog fer-pleja zbog epidemije korona virusa, Sporting ima rok do 30. aprila da isplati kompletan dug Mihajloviću, prenosi "Telegraf.rs".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije