Fudbal

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lyon, 1,80, Monchengladbach 1,95, Anderlecht 1,27

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lyon, 1,80, Monchengladbach 1,95, Anderlecht 1,27
Foto: N.N. | Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Lyon, 1,80, Monchengladbach 1,95, Anderlecht 1,27, Celtic 1,40

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove nedjelje imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora.

Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Francuskoj Ligi 1, Bundesligi, Župiler Pro ligi i Premijeršipu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

BORDEAUX - LYON (NEDJELJA, 20.45), DVOJKA 1,80

Samo čudo je spasilo Bordo od ispadanja iz lige prošle sezone. Nova kampanja nije donijela značajnije promene i Žirondinci su podbacili u prvoj trećini prvenstva. U 16 kola su upisali samo dvije pobjede i sedam remija, i sa 13 bodova zauzimaju 18. mesto na tabeli. U posljednja četiri susreta, izabranici Vladimira Petkovića su remizirali sa Metzom (3:3) i izgubili u tri duela. Večeras im u goste dolazi Lyon, koji je u sredini tabele. Olimpik je u posljednja dva kola grupne faze Lige Evrope savladao Spartu (3:0) i Brondby (3:1), što mu je donijelo kartu za narednu fazu ovog prestižnog turnira. U šampionatu Francuske Lyon ima šest pobjeda i četiri remija i tek je 10. sa 22 boda, gde ga niko nije očekivao.

MONCHENGLADBACH - FREIBURG (NEDJELJA, 17.30), KEC 1,95

Borusia Monchengladbach je imala ozbiljnih problema sa rezultatima na početku sezone, ali je Adi Hiter postepeno izveo svoj tim iz krize. Ždrepci su još daleko od optimalne forme, ali ima pomaka u igri ekipe. Trenutno su 12. na tabeli, ali bi ih potencijalna pobjeda protiv Freiburga lansirala na diobu sedmog mesta. Freiburg je jedno od glavnih iznenađenja uvodnog toka Bundeslige. Tim Kristijana Štrajha je dugo bio u zoni Lige šampiona i bez poraza, ali uslijedio je prvi poraz od Bayerna u Minhenu i kola su krenula nizbrdo. Poslije njega još dva neuspjeha, od Frankfurta i Bochuma.

ANDERLECHT - WAREGEM (NEDJELJA, 16.00), KEC 1,27

Forma Anderlechta varira, ali tim iz Brisela doživio je samo jedan poraz na 14 posljednjih mečeva u svim takmičenjima. Prije pet dana je prošao u četvrtfinale Kupa Belgije, dok u šampionatu zauzima sedmu poziciju. Ukoliko danas opravda ulogu favorita protiv Waregema skočiće na četvrto mjesto, ali primjetno je da mu u posljednje vrijeme ne ide najbolje na domaćem terenu. Na pet ligaških duela kod kuće zabilježio je Anderlecht samo jednu pobjedu i četiri remija. Waregem je u donjem domu, za bod iznad zone ispadanja, a bolje prolazi na gostovanjima. Na strani je ove sezone na sedam duela doživio dva poraza.

DUNDEE UTD. - CELTIC (NEDJELJA, 13.00), DVOJKA 1,40

Dundee United je u zoni plej-ofa, ali je nedavno počeo da posustaje. U pet mečeva Mandarine su sakupile samo četiri boda, pa će situaciju pokušati da poprave protiv Celtica. Dundee je izgubio u prethodnom kolu, međutim, utakmica se igrala na gostovanju Motherwellu i taj rezultat je bio potpuno predvidiv. Sa druge strane, velikan iz Glazgova zaostaje sedam bodova, uz meč manje, za glavnim rivalom i liderom prvenstva Škotske Rangersom. Celtic dugo nije izgubio u domaćoj ligi, ali je sa Dundee Unitedom već jednom remizirao i to sigurno nije zaboravio.

ODIGRAJ TIKET I OSVOJI BMW X1

U Mozzartu je u toku nagradna igra Pogodi najduži tiket i danas je idealan dan za sastaviti najduži dobitni tiket. Pobjednika na dnevnom nivou čeka Smart paket a na kraju mjeseca BMW X1!

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije