Fudbal

Mozzart promo kvota na Zvezdu: Probajte da nađete veću!

Mozzart promo kvota na Zvezdu: Probajte da nađete veću!
Foto: N.N. | Mozzart promo kvota na Zvezdu: Dvojka je čak 2,45, probajte da nađete veću

Eto prilike da se uživa, a i da se zaradi.

Za zvezdaše danas je dan za relaksaciju, a za kladioce dan za dobru zaradu, jer Mozzart nudi najveću kvotu na svijetu za pobjedu Zvezde. Nema nervoze kod navijača, groznice iščekivanja meča iz Češke. Remijem bez golova prošle nedjelje protiv Hofenhajma, najboljeg tima u Grupi L, Crvena zvezda je obezbijedila šesnestinu finala Lige Evrope i ponovila uspjeh iz sezone 2017/2018.

Večerašnji duel u Liberecu je lišen rezultatskog značaja, ali daleko od toga da četa Dejana Stankovića ide na izlet. Nije zanemariva ni novčana nagrada od 570.000 evra ako se ostvari i četvrta pobjeda u drugorangiranom takmičenju na Starom kontinentu. Nije bilo navijača na stadionu "Rajko Mitić", poslovanje kluba je otežano, pa će ova suma dodatno popuniti kasu u Ljutice Bogdana.

U Beogradu su Česi "počišćeni", bilo je 5:1. "Crveno-bijeli" su bolji tim, pa zašto ne bi još jednom slavili? Mozzart je pripremio za ovaj meč u Liberecu poklon kvotu na trijumf srpskog šampiona, čak 2,45. Provjerite da li negdje ima veća!

"Odlazimo u Češku kao da nam od te utakmice zavisi prolaz. Neće nam nedostajati motiva, jer predstavljamo Zvezdu. To je pitanje karaktera, nešto na šta će odgovor morati da daju igrači. Ja sam igrao slične mečeve kao fudbaler. I uglavnom sam ih dobijao. Sećam se da sam u Laciju slavio pred 90.000 ljudi u Kijevu. Njima je taj meč značio sve, ali pobedili smo Dinamo sa Rebrovom i Ševčenkom", prisjetio se Stanković pred put u Liberec.

Biće Zvezda oslabljena neigranjem Aleksandra Kataija, junaka prvog meča u Beogradu, koji je do ludila dovodio gostujuće fudbalere. Nova "trojka" bi učvrstila odličnu evropsku priču ove jeseni.

Pogled zvezdaša poslije večerašnje utakmice biće uperen u ponedjeljak i žrijeb za šesnaestinu finala. Može Zvezda da izvuče neke gigante kao što je Mančester junajted, ali i ekipe s kojima bi ravnopravno mogla da se nosi i čak izbori plasman među 16 najboljih timova u Ligi Evrope.

GRUPA L

21.00: (3,05) Liberec (3,35) Crvena zvezda (2,45)

21.00: (1,45) Hofenhajm (4,70) Gent (7,00)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije